Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Powiedzial bym "HOHOHOHIHIHHAHAHAHA" ale powiem "lol, dobre ; D" Nie zgadzasz się z postem Trakera? Bo nie rozumiem. @EDIT: 900 POST! Stawiam kolejkę! @EDIT 2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Mały kawałeczek tileset'a przedstawiający notabene strzałeczkę na bloczku. Więcej nie pokażę z obawy o swoje życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Miód. To do gry Platyny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Tak. Gdy bym nagle zniknął w niewiadomych okolicznościach - wincie jego. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Miód. To do gry Platyny? smile.gif Miód to lejesz nam moje serce w tej chwili : ) A ja głupi na początku w niego nie wierzyłem : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Bardzo ładne :) Chociaż słowa krytyki zawsze się przydadzą :P Wyostrzył bym nieco krawędzie heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jest ok, ale cosik mało detali, a i krawędzie nie najlepsze :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Chyba macie racje - przydało by się małe AA wokół bloczka. ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja nie wiem czemu ale tych pare ostatnich bloczków co podsyłałeś za bardzo kojarzą mi się z szarym mydłem nie skałą :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Platyna określił je jako "karmelkowe". Ok, jednak bloki bez pęknięć do wymiany - trzeba będzie dodać jakieś szczegóły. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Moje drzewko bazowane na drzewku z tutoriala z pix.art.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Bazowane = przekolorowane? Brzydkie dobranie kolorow i obrzydliwy pien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Przydkie dobranie kolorów =D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Uczepił bym się cieni. I to bardzo. Te gradienty (umyślnie nie użyłem słowa "cienie") są nie w tą stronę co trzeba. - Mam tu na myśli w szczególności pieniek. To to zielone może być, ale mimo wszystko nie wykorzystałeś sporych ilości pikseli. Po prostu musisz wyczuć przestrzeń i światło. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Uff... Dawno mnie nie było na GMClanie. Z racji tego, że odwiedziłem tą wspaniałą stronkę zarzucę wam modelem mojego ak47:) Model do mod'a do Crysis Wars nad którym aktualnie pracuję ;) Ak jest jeszcze w fazie "produkcji" xD Więc może mieć błedy. Byłbym wdzięczny za wskazanie mi takowych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Typowy low-poly :) Pochwal się ile to ma vertexów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 5100 polygonów ;) EDIT: Tak ogółem to to jest mój 3 model w życiu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 a gdzie selektor ognia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 bez magazynka głupio wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja wolę wygląd akacza bez magazynka, bo tamten już trochę zbyt archetypiczny się zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 A mi ostatnio nie dawał spokoju motyw dziadka Mroza toteż nabazgroliłem cuś takiego: @ nędzna jakość bo wrzucałem na digart a on nie trawi więcej niż 500 kilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nawet dobre, tylko proporcje trochę zwalone. Np. okna na poziomie ziemi i trochę mało kontrastowy światłocień na budynkach. Jeszcze jedną rzeczą jest zgubienie perspektywy na kostce brukowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jak się temu teraz przyglądam to stwierdzam, że najbliższe okno wisi krzywo :P. A okna mają być tak nisko boby staruszek nie sięgnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 już bardzo dawno nie rysowałem nic, ale ostatnio narzekałem na nudę więc od tak sobie namalowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 O.o Człowieku, rządzisz :) To jest super! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Taka animacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Hunter -> mina demotywuje :P . Wojzax -> Wersja druga to jakiś pokaz slajdów, czy co :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Hunter -> mina demotywuje tongue2.gif . Akurat humoru nie miałem i niestety to przeniosło się troche na kartkę ;] Wojzax co do oczu to ciężko mi sie je rysuje i pewnie dlatego coś skopalem że taki efekt ci sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Cccco ty chcesz od oczu? Ja to chciałbym mieć taką wprawę w rysowaniu oczu, bo to najczęściej skopię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nieźle Hunter. Z głowy to też bym czegoś takiego nie narysował. Tylko jest chyba odrobinę za chuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi