Phoenix Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 @UP: Ładnie @topic: rum arabskiej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 moda na gruby pixel. (30 sekund w paincie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 i co z tego? będziesz płakał z powodu tej mody? Brawo, że masz tak świetne zdolności, że takie coś co narysowałeś robisz z 30 sekund. Gratulacje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 daje do zrozumienia że każdy kto potrafi uruchomić painta może zrobić taki syf. chodzi o to że ten styl jest dla leniuchów którzy nie umieją pixelartu i mniej skupiają się na grafice. Oczywiście ma to jakiś swój urok ale nie trzeba na siłę robić tego typu grafik. a tu graficzka do porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 No i co ty chcesz porównywać, ktoś woli jedno, inny woli drugie : / To że powiększony pixart jest szybszy w robocie to żaden argument. Sztuką jest z tak małej ilości pikseli zrobić w ruchu coś co rzeczywiście rzecz czy postać przypomina. Ja to traktuję w kategorii sztuki, a to że Ci się nie podoba bo nie lubisz stylu to jakoś nikogo nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 robienie grubych pixeli to jak robienie gier w rpgmejkerze. Nie liczy się program, liczy się efekt, który w moich produkcjach, zdaje się, jest na odpowiednio wysokim poziomie :) chodzi o to że ten styl jest dla leniuchów którzy nie umieją pixelartu Nie, vide konkurs pixelartowy, który notabene wygrałem. i mniej skupiają się na grafice. Jak ktoś nie potrafi stworzyć interesującego projektu nadrabia to grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Prawda Japanstache, ale już taki rum Pheonixa to przesada, wygląda badziewnie i nie widzę w tym nic wartego pokazywania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 wygląda badziewnie i nie widzę w tym nic wartego pokazywania na forum. Jak naprawdę spora część grafik na tym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nie liczy się program, liczy się efekt, który w moich produkcjach, zdaje się, jest na odpowiednio wysokim poziomie tak. ale wiekszość ludzi robiących w gmie uważa że rpg mejkier jest dla casuali więc się chciałem uczepić. Nie, vide konkurs pixelartowy, który notabene wygrałem. aha Jak ktoś nie potrafi stworzyć interesującego projektu nadrabia to grafiką. tak, do twoich projektów(a raczej ich części) nic nie mam bo są dość grywalne. Taką grafikę robi się x razy szybciej dlatego można szybko zrobić całkiem dobrą grę nie tracąc weny. Ale zauważ że nadeszła fala twoich naśladowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Prawda Japanstache, ale już taki rum Pheonixa to przesada, wygląda badziewnie i nie widzę w tym nic wartego pokazywania na forum. Ja nie widzę różnicy między tym, a grafikami japy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ja nie widzę różnicy między tym, a grafikami japy Napisz jeszcze, że UTDoD miało dobrą grafikę. ;) ale w sumie ja też nie widzę lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Napisz jeszcze, że UTDoD miało dobrą grafikę. ;) ale w sumie ja też nie widzę lol @up: no, grafikiem to niestety nie jestem :/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 ANtY, fajne logo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Moje pierwsze kroki w gimpie: papier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Oczywiście ma to jakiś swój urok ale nie trzeba na siłę robić tego typu grafik.To akurat prawda, ale z tym:ten styl jest dla leniuchów którzy nie umieją pixelartuNie mogę się zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Do takiego stylu "grubego pixela" też trzeba mieć jakieś zdolności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Taką grafikę robi się x razy szybciej dlatego można szybko zrobić całkiem dobrą grę nie tracąc weny. Ale zauważ że nadeszła fala twoich naśladowców. Nie naśladują go dlatego, że jest łatwiej, tylko że jest ładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Dziwne bo nie widziałem na GMCLANie gdy z "podwójnymi pixelami" która była by ładna. No. Symulator żydowskiego tańca na weselu mi się podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 @ANtY: Upadłeś na głowę, ( bez obrazy) żeby sądzić że mój rum jest porównywalny z grafiką sensei Japana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 No ale w sumie czym się te graficzki różnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Dziwne bo nie widziałem na GMCLANie gry z "podwójnymi pixelami" która była by ładna. która by się Tobie podobała chciałeś powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 @Japan: Tym, że masz renomę, a ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 która by się Tobie podobała chciałeś powiedzieć wejdź na pix.art.pl czy na pixeljoint.com wstaw screena z dowolnej gry 2xPIX zacytuj mi komentarze pod pracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 wejdź na pix.art.pl czy na pixeljoint.com wstaw screena z dowolnej gry 2xPIX zacytuj mi komentarze pod pracą Po prostu uraziłeś uczucia wojzaxa, który się starał nad grafiką do tej morskiej gierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Aha, czyli nie potrafisz sam ocenić tylko chcesz mieć taki sam gust jak inni : / Proszę bardzo, mnie to nie ciągnie Nowe rysuuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wiesz, nie wystarczało Ci, że ja powiem "jest brzydkie" to powołałem się na innych, którzy - o zgrozo - mogą myśleć podobnie. Czeka, polecę po ludzi z pix.art.pl i ściągnę ich do tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 @Wojzax: Za co ta ręka łapie na pierwszym rysuku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 das is desk. Tak mi się przynajmniej wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Wiesz, nie wystarczało Ci, że ja powiem "jest brzydkie" to powołałem się na innych, którzy - o zgrozo - mogą myśleć podobnie. Czeka, polecę po ludzi z pix.art.pl i ściągnę ich do tego tematu. Tak to ja mogę każdą grafikę ocenić. Powiem 'mi się nie podoba', zwołam ludzi którym też się nie podoba i każemy temu komuś żeby zaczął robić inny rodzaj grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 ładność i fajnośc grafiki zależy od tego jakiej grupie osób się taka czy owaka bardziej podoba. Innaczej nie da się tego ustalić. niepowiększany pixelart na pewno podoba się większej grupie ludzi niż powiększany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi