copoconaco Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 nie chodzi o sam rozmiar tylko brak wlasciwych proporcji czesci ciala i skopana perspektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Niestety nie myślę tak jak Ci co umieją rysować. Nie mam takiej wyobraźni, nie umiem cieniować właściwie, i proporcji zachować też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Bo miecz trzyma inaczej, nie tak jak zwykle, to było celowe. Miecz, jak najbardziej takiej wielkości miał być, więc o co chodzi? Nie może mieć dużego miecza, musi być mały? Tłumacz sobie jak chcesz, dla mnie to wygląda beznadziejnie, ale skoro takie było założenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Zrobiłem sobie mini fan art: Anty: Kidy gra wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 brzydkie. dlaczego ma keczap w ręku? przesadziłeś z tymi mięśniami, za krótke macki, trzyma pistolet za lufę i za duży kontrast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 czemu trzyma keczap,czemu trzyma keczap hmmm bo jest głodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 ale on nie ma gęby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Zrobiłem sobie mini fan art: Anty: Kidy gra wyjdzie. when its done :) mam nadzieję, że przed końcem lipca edit: rysuje sobie z kuzynem rysuneczki po 20 minut jeden z narzuconym tematem, akurat ten mi nieźle wyszedł: "telekinetyczne nożyce" - temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 A teraz, dla odmiany, możemy się pośmiać ze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Paint? Ładne, ładne... :) Lubię taki styl :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Z cyklu 20 minut - zdradliwa natura: fajne japciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 To jest juz okropne, pocwicz rysowanie na sucho olowkiem czy czyms tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Za mało czasu i dlatego tak wyszło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 A pokażesz nam prace twego kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 nożyczki: kolega: http://img715.imageshack.us/img715/7767/te...znenozyczki.jpg kuzyn: http://img69.imageshack.us/img69/8027/tele...ycznenozyce.jpg a to z naturą imhageshack usunął z serwa :/ dam tylko z innego tematu pracke kuzyna bo wypaśna: http://img179.imageshack.us/img179/7177/ostatnizachod.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Kuzyn ma talent , naprawdę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Kuzyn ma talent , naprawdę . Pewnie tak ale tak na prawdę to zaparcie i dużo, dużo ćwiczeń 2 lata temu rysował 2 razy gorzej ode mnie, a z 4 lata temu to już w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 A w czym Wy to rysujecie do jasnej ciasnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 A w czym Wy to rysujecie do jasnej ciasnej? tvpaint, phostoshop jeszcze jedno z tych co mi się jako tako udało: drapieżnik z krainy nieumarłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Sam wygląd się zmieni jeszcze:] Uff.sporo nad tym siedziałem,płynna chociaż ta animacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Anty poczytaj se to: http://www.webphotoshop.pl/index.php?go=tut&id=40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 ty się jeszcze pytasz czy płynna? tragiczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Nie, nie płynna. I ręka się odbija od ręki a noga od nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Chłopaki adriann odwalił kawał dobrej roboty , jestem pewien że sami byście lepszej nie zrobili . Nikas nie oszukujmy się Twoje animacje to przesunięcie jednego pixela w lewo i prawo . :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 jak to przyspieszy to może będzie płynne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Chłopaki adriann odwalił kawał dobrej roboty , jestem pewien że sami byście lepszej nie zrobili . Nikas nie oszukujmy się Twoje animacje to przesunięcie jednego pixela w lewo i prawo . :D No właśnie, poza tym animacja po przyśpieszeniu i tak będzie płynna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 No właśnie, poza tym animacja po przyśpieszeniu i tak będzie płynna. Nie będzie, bo to jest połowa całej animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 faktycznie animacja jest nieskończona, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 No teraz to zauważyłem,poprawię wieczorem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 tvpaint, phostoshop jeszcze jedno z tych co mi się jako tako udało: drapieżnik z krainy nieumarłych kolory Ci wjezdzaja na kontur, sprobuj moze rysowac na warstwach, kontury na jednej kolory na drugiej wtedy nie bedzie takich motywow. ogolnie praca wyglada na nieskonczona, chociaz swoj potencial ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi