Lollus Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ostatnio, chciałem sobie wypalić płytkę w Nero. Wkładam DVD do napędu, uruchamia się Nero7, wybieram dane do nagrania, klikam w Burn Multisession Anyway, płyta się nagrywa, lecz nie da się jej odtworzyć. Co jest nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 przy multisesji często są później problemy. Jak jest zbędna to po prostu zamykaj sesję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgraj do .iso i otwórz winrarem. Jeśli są pliki to znaczy że sesja się zrąbała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nagrałem dziś płytę bez multisesji, i dalej to samo. Myślę, że to wina napędu. Nie wiem, czy to wina całej nagrywareczki, czy pojedynczego elementu. Ile może kosztować taka naprawa? Czy bajery z allegro za 10zł to czyszczenia są skuteczne? Czy może lepiej kupić nową? Co radzicie ? Jak co, mam laptopa Asusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Spróbuj użyć innego programu do nagrywania i sprawdź, czy będzie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ale nawet odtwarzanie płyt nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 to chyba oczywiste że napęd jest spsuty <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi