Easeful Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Znacie może jakieś muzyki typu techno czy jakieś elektro house, gdzie jest mniej śpiewania więcej fajnych rytmów? Bo lubię takie słuchać, np ostatnio bardzo mi się spodobało To akurat jakieś techno chyba nie jest ale fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 znaczy szukasz czegoś w stylu '4 strings' ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 no nie wiem... bo ja mam tak że gdy posłucham jakiejś muzy ze słowami to potem jak ją drugi raz słucham to się dołuje bo mi się kojarzy np z wakacjami, a te bez słów to nie, moge słuchać wciąż i nic e: brzmi psychicznie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie brzmi, ja też tak mam. Masz np. modeselektora, może trochę nie to o co Ci chodziło, ale jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 przereklamowane ale fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi