sebiq Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam! To chyba w złym dziale ale jestem początkującym więc;) : -strona z grafikami do gry -wasze prace -drzewka, podloga, krzczki, domki :D Proszę o szybką odpowiedź pozdrawiam sebiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ale o co ci chodzi xD Co drzewka co wasze prace.? Nie zczaiłem o co ci chodzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 ale co ty chcesz? za samo sebiQ masz u mnie - :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 dlaczemu?:D potrzebuje grafiki bohatera narazie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 I dalej nam nic to nie mówi :/ Narazie wiemy że szukasz grafy więc napisz czy top down czy platform czy izo,jaki format,styl ITP ITD! Bo jak napiszesz że "potrzebuję grafiki bohatera" no to WTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 no dobra taka kamerka jak np.. hmm... o w tibi bo to ma być pierwsza gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ale jakiego bohateraxD Człowieku więcej szczegółów,co to ma być rycerz czy robot czy co... podaj format itp..xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 to ma być grafika choćby księdza :D odwróconego w dół, górę, lewo, prawo i ma mieć krzyż na plecach :D to jest przykład gra nie ma żadnej fabuły xD @edit Podajci linki ze stronami miałem kiedyś kilka ale po formacie kompa się zgubiły :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jesteś strasznym dzieckiem i powinieneś się z tym czuć źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Linki ze stronami? Proszę bardzo, polecam www.google.pl to ci się przyda,jak chcesz coś innego to powiedz konkretnie.! A nie..podajcie mi linki stronek....wtf LOL xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 wiesz co żal szukam i szukam sformatowałem sobie kompa i wywaliło mi, słowa zgubiły użyłem w przenośni... na google.pl szukam i szukam i nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Chodziło o to, żebyś napisał jakie linki potrzebujesz. jezu, co za ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Tutaj masz parę linków do stron z grafikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 linki ze stronami na których jest np. http://sdb.drshnaps.com/sheets/Media/Other.../NC5/Sakura.png takie coś bohater stojący który idzie w górę,na dół,w lewo, w prawo @Edit Źle to ująłem i bardzo przepraszam chodzi o sprite to gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ale masz problem,wpisz np mario sprites i masz dużo takiej grafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi