Paqoo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zacząłem projekt gry na podstawie ciekawego programu w tv. Będzie to mało skomplikowana zręcznościówka. Jest też możliwość kontynuacji pewnej gry rpg. Ta gierka ma być rozbudowana. Na pewno coś Cię zainteresuje :) Oczywiście mogę podać szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Cóż, podaj je, może jakiś obywatel cywilizowanego kraju się zainteresuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Powinieneś je podać w pierwszym poście. Bo w ciemno nikt w to nie wejdzie... :) Mogę podać szczegóły.. buhaha ;p raczej obowiązkowo je musisz podać żeby kogoś znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jeżeli możesz podać szczegóły, to dlaczego ich nie podałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Bo nie każdy na tym forum za mną przepada i nie chcę czytać kolejnych złośliwych komentarzy. Ale jak chcecie - oto szczegóły: Pierwsza gra powinna być utrzymana w jakimś charakterystycznym stylu (albo bardzo realistyczne grafiki albo bajkowe lub w ogóle jakieś abstrakcyjne). Będzie to gra o walkach robotów na specjalnych arenach, torach. Nie chcę umieszczać tam zbyt wielu bonusów itp. Stawiam na typy robotów i ciekawy system walki. Obiekty 2d, 64x64, top down. Do drugiej gry grafika powinna być 2d, top down. Jednak powinno to się różnić od Almory. Czyli wymagam jakiegoś świeżego spojrzenia na temat. Obiekty 64x64. Czy ktoś jest zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Czemu złośliwych odrazu?Powiedz co tam kombinujesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Obiekty 2d, 64x64, top down. Do drugiej gry grafika powinna być 2d, top down [...] Obiekty 64x64. hmmm. Spory rozrzut między tymi dwoma grami. No i " Jednak powinno to się różnić od Almory", nie spodziewaj się, że zgłosi się do ciebie borek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Właśnie chodzi o to żeby się Borek nie zgłaszał :D Do tego rpg-a mam już menu i kawałek interfejsu oraz ogólny plan. Jeśli chodzi o grę z robotami to jestem otwarty na pomysły, ale nie chcę jej zbytnio komplikować. Gra ma wciągać i rozluźniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ale jaki będzie podział obowiązków? Ty coś robisz sam i potrzebujesz kogoś do 'timu' czy płacisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zapłacę jeśli ktoś na to zasłuży :) Czyli kiedy gra odniesie sukces. Druga opcja to bezstresowe tworzenie gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wątpie, żeby ktoś się pruł w ciemno. Taka moja uwaga. Albo płacisz za wykonanie, albo jakaś umowa, że ileśtam procent z przyszłego dochodu. Ja z resztą nie mam na tyle umiejętności by się podjąć jakiegoś poważnego dzieła, więc na tym poście moja rola się kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Roboty,program w TV...hmm.chodzi o beast wars?XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Do tego rpg-a mam już menu i kawałek interfejsu oraz ogólny plan. Tak jak z poprzednimi Twoimi projektami rpg, ten też nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dobra nie zniechęcaj go odrazu,może coś z tego będzie:P PS:serio masz 8 lat Japan czy sobie jaja robisz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jest napisane 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 PS:serio masz 8 lat czy sobie jaja robisz xD W Lutym już 9. xd Ale zapał drogiej Paczki jest jeszcze mniejszy od mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tak jak z poprzednimi Twoimi projektami rpg, ten też nie wypali. Jeśli tak założę na pewno nic nie wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 dobra, cos tam skrobie do tych robotow ;p napisz potem na gg: 3590627 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 kawałek interfejsu Podejrzewam ze dalej chodzi o moj Interface : ) Ale dobra, nie bede tak wrogo nastawiony jak normalnie. 1 projekt to przekrecony projekt ktory razem probowalismy zrealizowac z Pablo i toba. Top down odda kiepski klimat, nawet jesli bedzie abstrakcyjna/bajkowa/realistyczne. Na temat drugiego projektu juz wole sie nie wypowiadac. Czlowieku, kiedys miales nawet niezle pomysly. Pamietasz 2036? Czy jakos tak? To sie nazywal dobry pomysl! Tylko kiepsko wtedy go realizowales, i na prawde mnie tym zdemotywowales. Poducz sie troche sam graficzyc, wydaj przynajmniej kiepskie niegrywalne demko no-playera z dupy, ale z klimatem, dostan 4 gwiazki, i miej swoj wlasny fanklub. Wtedy szukaj ludzi, i jestem pewny ze ich znajdziesz. Stasiu sam mnie blaga abym mu zrobil gre, a Nikas mi placil za robienie leveli*! *Stas i Nikas cicho byc, z goscia MOGA byc ludzie, wiec czasem trzeba wyolbrzymic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Do tego rpg-a mam już menu i kawałek interfejsu oraz ogólny plan. Dobra masz plan ja też mam dużo planów i jakoś ani jeden z nich nie wyszedł, no i najbliższe 10 min poświęciłeś na menu i chcesz żeby ktoś ci graficzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi