Power Clubbers Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam :] Proszę o ocene naszej muzyki :] Jesteśmy początkujący...Prosimy o wyrozumiałość Wrzuta & Nasza Strona :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Mi się nie podoba, ale niech wypowiedzą się osoby, które lubią taki rodzaj "muzyki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Spadaj, trance ma niekiedy bardziej rozbudowaną strukturę niż niejeden współczesny kawałek na orkiestrę* >oo Sprawdziłem wrzutę i widzę same remiksy, więc muzycznie mógłbym ocenić niestety tylko Beattraksa i Snap :< Za to produkcja jest spoko, nieźle pompuje. *) i nie mówię tylko o 4"33' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 naszej Jesteśmy Prosimy Skąd liczba mnoga? Przypomnę że niezgłoszone adminowi dzielenie konta jest niezgodne z regulaminem forum. Nie raportuję, bo niektórzy po prostu tak mówią lub dzielenie konta jest zgłoszone. Widzę, że czytanie regulaminu ze zrozumieniem jest u Ciebie na poziomie przedszkola, bo nie dość, że źle interpretujesz tą sytuację, to jeszcze samemu łamiesz regulamin pisząc nie na temat i bawiąc się w moderatora. Oczywiście warn. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 O jezu, może po prostu to jeden koleś z teamu, albo co? Myślcie trochę, wiem, że to trudne w gimbazie, ale się postarajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power Clubbers Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Heh... ;D Jesteśmy we 2 w teamie ale to ja tu konto założyłem :] Zapraszam w naszym imieniu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ostro pielicie, ale nazwa do wymiany bo Pałer Klubers jest co najmniej nieestetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power Clubbers Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ekhem...czyta się "Pałer Klabers" :] I zaraz jak ktoś chce dam taki niedokończony kawałek(dokończony zostanie w niedziele bo wraca Darkshadow od kuzyna...a on ma nexusa 2 i 7gb dzwiekow xD) :] Ale specjalnie dla was ;D ;p Dam w edicie :] EDIT: Demko :] EDIT2: Prosimy o komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi