ziomekkamil Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 chce zrobic gre cos ala zenek zombie i chce sie was zapytac w jakim programie byla robiona gra i w czym byla robiona grafika niewiem gdzie mialem napisac tego posta jesli żle go napisałem prosze o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Może byś podał jakieś źródło do gry (screeny/strona) itd. Nie mniej jednak sądząc po nazwie myślę że była robiona w GM a grafika w paitcie (pixelart?). Nie wiesz jak jest gra po angielsku? New wiedziałeś. My wiedziałeś. A gra to już nie?! Pytając wujka google o tytuł gry, znalazłem film na YT. Po obejrzeniu go stwierdzam że gra nie była robiona w GM. Wiem wiem sam sobie zaprzeczam, ale tamto wnioskowałem z nazwy. Grafika mogła być robiona w paintcie choć nie musiała, ale jest wykonalna w.w. programie. Mówisz że chcesz zrobić grę podobną do tej wyżej. Pytasz się jaki język więc mniemam że zamierzasz się uczyć tego języka żeby stworzyć grę. A ja Cię zapewniam że tu nie chodzi o język tylko o znajomość go. Czy to będzie C, C++ czy dlephi i tak trzeba go umieć i gra się niczym szczególnym nie wyróżnia więc można ją napisać chyba w każdym języku przeznaczonym do pisania aplikacji/gry. Bez wglądu w kod nikt Ci nie powie jaki to język, chyba że autor zawarł gdzieś tę informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 http://www.instalki.pl/gry/download/platfo...enek_Zombie.php link do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Bodajże MMF2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 MMF2. I na przyszłość - nie wszystkie gry pochodzą z programów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 MMF2 Developer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 MultiMedia Fusion 2 Developer Dobra, skończcie spamować, ja to napisałem, później niewiadomo po co dawidds jeszcze raz, a na końcu jeszcze Tiger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Tylko że od zwykłego MMF2 od Developer jest różnica :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 nie, nie ma aż tak wielkiej. co prawda większa niż pomiędzy GM6 a GM8, ale nie aż tak, żeby to podkreślać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ty napisałeś "bodajże", a ja potwierdziłem. A Tiger dodał jeszcze jeden szczegół, którego nie powiedziałem. Nie wiem, w czym problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Taką grafikę może Ci zrobić co drugi podrzędny grafik na naszym forum. (np. Ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi