Nickolas Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A ja się już przyzwyczaiłem, że wszystko co darmowe = gówniane. gmclan jest aktualnie darmowy czyli gówniany tak ? :( a tak btw. gra ktoś w cs:s ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 gmclan jest aktualnie darmowy czyli gówniany tak ? Myślę, że nie trzeba odpowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Właśnie przyszedł Battlefield: Bad Company 2, trochę polatam po singlu i będę mógł przejść do multi, także Marmot szykuj się. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Grał ktoś już w Disciples III ? Bo nie wiem czy nastawiać się na nią czy nie. Grałem w dwójkę i wg mnie bije herosów na głowę, ale z komentarzy wynika że nieco spertolili nową część. Trailerów w huhu, gameplayów kilka. Wogóle to wyszło w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Właśnie przyszedł Battlefield: Bad Company 2, trochę polatam po singlu i będę mógł przejść do multi, także Marmot szykuj się. : D Ło jezu, mi Empik dalej każe czekać :( . Już nigdy nie zamówię u nich żadnego preordera. Z Ultimy to dostałem L4D2 na dzień po światowej premierze (2 dni przed polską). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 gram.pl rządzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja aktualnie przeżywam że mam za słabą kartę grafiki do Ninja Blade... Teraz głównie gram w Delta force: Helikopter w ogniu. Mimo że wiekowa to moim zdaniem przyjemna gierka nie za trudna nie za łatwa...przeszedłem już kampanię Hwo więc teraz męczę Drużyna Szabla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Zastanawiam się tylko czemu gram.pl nawet do gier daje pudełko o wymiarach 50x50x20 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 tak jest od niedawna, sam się zdziwiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi