Fallord Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 A ja się już przyzwyczaiłem, że wszystko co darmowe = gówniane. edit: nowy gameplay nowej gry twórców kultowej penumbry - Amnesia: The Dark Descent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 nie wszystko co darmowe jest gówniane... mnie Allods online wciągnął bardziej niż WoW a AvA bardziej niż BFBC2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Rzeczywiście, Allods ma fajny klimat, ale "silnik" gry sprawia, że gra się w niego nieprzyjemnie. W dodatku te "moby w miastach" i kilka innych rzeczy = coś mniej grywalnego od wowa. Niesamowita gra, dlaczego zagrałem w nią dopiero po 3 latach od premiery ? Nie mam zielonego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Nie zapominajmy że Allods to dopiero Beta ;) Przypomnij sobie jak wyglądała beta WoW... niektórzy mówią że była prawie niegrywalna Co nie zmienia faktu że już Beta Allods rozwala konkurencję F2P @Up Z samochodówek ostatnio pocinałem w DiRt'a 2. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja z samochodówek wciąż polecam GRIDa. Szczególnie jak ktoś woli zamknięte tory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Grałem jeszcze w Sagę Rally - polecam "hardkorowcom" - można włosy powyrywać przy tej grze. Podobnie z Xpand Rally - również polecam, ale przy połowie zawsze się "zawieszałem" bo jest zbyt wysoki przeskok poziomu i ciężko już przejechać trasę jako pierwszy. Mimo to fajnie mi się grało i Dirt przypomina mi właśnie bardzo tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A ja się ostatnio bawię w jedną z lepszych strzelanek o pierwszej wojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Stasiu co to dokładnie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Mod do hl2, WWI: Source. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Pisało w lewym dolnym rogu screena a jak się dobry team zbierze to akcje są naprawdę przekozackie jak walka na bagnety w okopie gdy się kończy amunicja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ma ktoś ochotę pozabijać się w AVP2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Mam ale nie zainstalowane :D przez hamaczi chętnie jak ktoś jeszcze się znajdzie bo najlepiej się gra we 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 kurcze, też bym pograł, ale tak samo mam nie zainstalowane. Jutro pomyślimy, bo dzisiaj na mnie nie ma co liczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ogólnie kiedy wam pasuje. Może piątek wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 wieczorem może być ciężko u mnie. Tak między 11 - 18 pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 u mnie raczej tylko wieczorem... jakoś 17-0:00 ale często coś mi wypada więc raczej godziny 20,21,22,23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ciężko będzie się dogadać. Zresztą zobaczy się jutro ew. w piątek, bo sam zawsze nie wiem, kiedy będę a kiedy nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 a co to AVP? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Właśnie wyspoilowano mi Heavy Rain. Wrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Alien Versus Predator 2 btw. macie z Primal Hunt bo ja mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 też mam tylko podstawe. btw teraz zauważyłem że mam już jednak zainstalowane :) Pozostaje tylko grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Może dzisiaj? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja właśnie wypakowuje moje ISO :) więc zaraz będe instalowaćć maam, jak będziecie bardziej gotowi to załóżcie jakiś kanał na hamaczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No ja mogę już grać. Nie wiem jak reszta. Btw. co do zakładania kanału - odpadam. Może ty, farkraj? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 okej założyłem ;) nazwa sieci: gmclanowe predatory haslo: dupa btw: wersja hamachi: 2.0.1.66 wersja AvP2: 1.0 eng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ok, jestem. Założyłeś serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Potrzebujemy 3(trzeciej) osoby do hostowania serva bo jak ja stawiam to się nie można połączyć a jak stawia kubagm to lagi że nikas! ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Co do samochodowek polecam GranTurismo 1. Przy tym to dopiero se mozna wlosy powyrywac, gdy sie licencje robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 dzisiaj mnie za bardzo nie będzie, ale jutro jako że sobota może jakoś wcześniej umówimy się na AvP2? Tak powiedzmy koło 12-13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi