Marmot Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Gra ktoś w Bad Company 2 ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 A w lineage 2? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 a ja przeszedłem Chrono Triggera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Gra ktoś w Bad Company 2 ;> ? Mam wersje BETA, aczkolwiek przy rozpakowywaniu wypiernicza błąd ; o a ściągałem 2 razy i wszyscy gadają, że im to działa eee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Gra ktoś w Bad Company 2 ;> ? Ja gram (demo), ale na xboxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 kto by zagrał w tego team fortressa 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ty lepiej graj nikas sam, bo co chwile chcesz tylko grać w coś innego. Baldur, Lionheart niestety nie działał, Fallout Online, Wurm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 #127 Co racja to racja. Ja tam ciągle na granko w cs 1.6 czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja już nie organizuje żadnego gmclanowego grania, bo się zgłasza pełno osób, a ostatecznie na czas wejdą 2 osoby, a później gra z 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Crash Twinsanity 3> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Chwalebne zwycięstwo dla Ojczyzny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Och jakiż ty zły :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ja gram w Bad Company 2 beta z kumplem z klasy ; p no i wracam do grania w to co mi się ściąga (świetny mmofps polecam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 świetny mmofps, lagi, że się grać nie da, szpan transferem. (świetne lagi i świetny mmofps polecam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Może małe lagi są ale co z tego? Bad Company 2 ma lagi na potęgę + słabą optymalizację przy grafice jaką pokazuje i jakoś nikt nie narzeka o.o Jak nie umiesz grać z lagami to twój problem, ludzie nauczyli się już leadować btw. wygrałem, mój szpan spowodował zazdrość u fallorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ty lepiej graj nikas sam, bo co chwile chcesz tylko grać w coś innego. Baldur, Lionheart niestety nie działał, Fallout Online, Wurm... w baldura przestaliśmy grać, bo Ty nie chciałeś, przecież jeszcze pisałem w lionhearta sam chciałeś grać, ale nie działał w fonline grałem z Tobą, ale straciłem większość eq i zacząłem robić lizaka wurm nie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 zazdrość jest czymś normalnym szpan już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2sTqCjJWqh8 ARGHARGHARGHARGH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ale z ciebie dziewczyna Klej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nie rozumiem jakim cudem w KH2 jednocześnie żyją sobie Sephiroth i Cloud, a zwłaszcza Aeris, powinni się już dawno zagryźć jak psy z wścieklizną. I czemu Squall nazywa się Leon. Co do squalla: http://squallsdead.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Sephi i Cloud caly czas walcza, ale ze to jest gra dla 12 latkow, i zostala wydana pozniej w europie, to nie pozwolono by na takie bijatyki. Ktory to Aeris? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Chyba "która" :o <spoiler>Aeris dies</spoiler> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ta rozowa : O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja zagram w Bad Company 2 jak wyjdzie pełna. Szykujcie się. Poza tym czekam aż zapowiedzą Battlefielda 3. To będzie pogrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 jezu poxi http://images.google.pl/images?hl=pl&tab=wi&q=Aeris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Zamówiłem BBC2 preordera. Ktoś będzie grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 BBC2? Masz na myśli BF:BC2, czy cos innego :P ? Jak Bad Company 2, to tak, ja zamówiłem limitowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Tak, BFBC2. Na gram.pl limitowane się skończyły, więc zamówiłem normalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nie spodobało mi sie na tyle żeby kupować... wolę darmowe mmofps'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja po prostu pokochałem serię Battlefieldów, a że BF3 jak nie było tak nie ma, postanowiłem spróbować lekko skonsolowanego BC2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi