Japanstache Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A moje krasnoludy walczą teraz ze szkieletami ginąc z wyziębienia na szczycie góry w czasie zamieci śnieżnej w Dwarf Fortress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Grałem cały dzień w HoNa, ale po 17 jest tyle ludzi, że lagi z dupy i wywala z gry co 2 minuty. Tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 edit: Co do Borderlands pisałem o nim strasznie dużo na swoim blogu, jednak jest STRASZLIWIE NUDNY. CHOLERNIE NUDNY :< Strach pomyśleć co będzie jak dorwiesz Diablo 1. Btw. wbiłem 30 lvl w brlands. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Co do HoN, to swego czasu grałem dość często i uważam, że to godny następca leciwej Doty. Statystyki i możliwość reconnectu jednak robią swoje. To w 90% to samo co Dota, z pewnymi znaczącymi ulepszeniami, które eliminują zgrzyty nie pozwalające się skupić na rozgrywce. Z tego co pamiętam, HoN w wersji podstawowej będzie darmowy, a płatnej z jakimiś duperelami, które nie będą dawać przewagi w rogrywce. Zresztą rozwój Doty chyba został spowolniony, bo twórca został zatrudniony w Valve, ale to wiadomość sprzed kilku miesięcy, teraz nie wiem co się dzieje na scenie dotowej bo nie mam czasu na gierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jednak HoN pomimo, że to jeszcze beta to można preorderować za 30 dolców. Niby wszystko fajnie, lepiej niż DotA, itp., ale nie da się zagrać z powodu przeciążeń na serwerze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Grałem w D1 i D2 - i przy tych grach spędziłem naprawdę DUŻO WIĘCEJ czasu niż przed Borderlands. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Zresztą rozwój Doty chyba został spowolniony, bo twórca został zatrudniony w Valve, ale to wiadomość sprzed kilku miesięcy, teraz nie wiem co się dzieje na scenie dotowej bo nie mam czasu na gierki. DotA obecnie dużo się różni od np. wersji sprzed roku, ale to tylko zmiany kosmetyczne w rodzaju nowego podziału herosów itp, bo w sumie nie ma po co robić rewolucji w samej rozgrywce. Grałem w D1 i D2 - i przy tych grach spędziłem naprawdę DUŻO WIĘCEJ czasu niż przed Borderlands. No bo Borderlands wyszło jakieś miesiąc temu, i trudno żeby ktoś w to grał dłużej niż w diablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 No ja wolę Borderlands od Diablo, bo preferuję strzelać niż klikać myszą przeciwników :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 No ja wolę Borderlands od Diablo, bo preferuję strzelać niż klikać myszą przeciwników :3 Z tym to troszkę przesada, ale faktycznie jakoś w Borderlands czuć w powietrzu ducha diablo 1. Jedna długa lokacja dzieli mnie od Destroyera. Życzcie mi szczęścia. A przed chwilą znalazłem i pobrałem to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja go właśnie zabiłem i... nic O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja go właśnie zabiłem i... nic O_o Cośtam zanieść trzeba do jednej osoby i po tym można zacząć new game+. Idę go zabić bo teraz grałem w castlevanię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 No dostałem dużo kasy, ale żadnego lutu fajnego nie było :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 No dostałem dużo kasy, ale żadnego lutu fajnego nie było :< No ja też nico dostałem. Zabiłem dziada, po 15 długich godzinach gry łącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Alien Shooter 2 Jedna z najlepszych niskobudzetowych gierek w jakie gralem. Prosty shooter z trzeciej osoby. Nie wiem co jeszcze o tym powiedziec. Scia...Kupujcie i grajcie! Na screenia jedna z bardziej epickich misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Alien Shooter 2 - mam wersję gold oryginałkę. Dużo grałem, gra naprawdę dobra. Ma nawet w sobie elementy RPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Nudzą mnie strasznie te alien shootery, shadowgroundy itp. ale za to Crimsonland uwielbiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Jedna z najlepszych niskobudzetowych gierek w jakie gralem. Prosty shooter z trzeciej osoby. Nie wiem co jeszcze o tym powiedziec. Scia...Kupujcie i grajcie! Na screenia jedna z bardziej epickich misji. Tutaj bym polemizował, ponieważ z tego co pamiętam, to po sukcesie Alien Shooter 1 studio dostało mocne wsparcie finansowe na produkcję Alien Shooter 2. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 No dostali, dostali, ale dalej wszedzie jest opisane jako niskobudzetowy projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Obecnie zacząłem pogrywać w Risena. Aktualnie przechodzę Rozdział 2 i muszę powiedzieć że przekonałem się do RPGów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Eh. Chyba muszę sobie sprawić nowego kompa. ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A ja ostatnimi czasu wróciłem do Trackmanii, mam już CoD:MW2 i będę w niego giercować i sumie to tyle. Teraz dziewcza mi w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 @Wojzax Bleeh... grasz 1 raz w Risena i pracujesz dla inkwizycji :C Czemu nie dla "bagnowiczów", są fajniejsi btw. gothic/risen mają naprawdę wiele wspólnego z RPG ;d to chyba najbardziej uproszczone rpg w crpg :) Ale to nie znaczy że nie są jednymi z najlepszych RPG bo prostota w nich jest genialna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A mnie wciągnął Dirt 2 ^^ Olać grafikę, olać fajne sterowanie, najfajniejsza rzecz w tym to klimat bandy znajomych, którzy lubią się pościgać, który tak przyklejał do Undergrounda 2. Oczywiście bohater znalazł sobie kumpli wśród samych gwiazd X-Games, ale kit - trik jest taki, że wszyscy są połączeni przez interkom, i gadają nie tylko do ciebie, ale też między sobą. Przykładowa sytuacja: na trasie pod Battersea jechałem w drużynie z Kenem Blockiem, on był pierwszy, ja trzeci - pomiędzy nas wpieprzył się Tanner Foust, odpalił interkom i zaczął grozić Kenowi, że zaraz go trzepnie i wyprzedzi, na co Ken przyspieszył (to ofc zwykły fajny zbieg okoliczności, ale właśnie takie tworzą dobre rozgrywki) i ściął go krótkim "Dream on, Tanner" (ogólnie jest po kilkanaście różnych dialogów na większość par kierowców). Wtedy ja rąbnąłem Tannera na zakręcie i Block mnie pochwalił ^_______^ SAMA RADOŚĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Bleeh... grasz 1 raz w Risena i pracujesz dla inkwizycji :C Czemu nie dla "bagnowiczów", są fajniejsi Inkwizycja ma w sobie coś z bezwzględnego poddania się Jednostce i działaniu bez skrupułów. I to mnie w niej pociąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Och, jakiż ty zły <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A mój malkavian ma najlepsze linie dialogowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 O, ktoś uratował mój temat. Teraz gram w Kingdom Hearts 2. Tuż na początku ostatniej lokacji, 25h na liczniku. Decisive Pumpkin + Sleeping Lion na Master Form = rape. Oraz Brothers in Arms: Road to Hill 30 (wersja na ps2), mniej więcej w połowie gry. Ta gra jest zarąbista, nie to co Call of Duty dla lamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A mi Titan Quest nie zalicza questa którego wykonałem ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A mi Titan Quest nie zalicza questa którego wykonałem ;[ . No tak to jest jak się gra w takie syfy. Już taki Loki lepszy jeśli chodzi o h'n's w takich klimatach. Albo god of war na kąsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A Hand of god to była totalna porażka klimatologiczna. Ja sobie ostatnio pocinam w Overlorda: taki nawiązywacz bezstresowy do nieśmiertelnej serii Dungeon Keeper. Na steamie była dość niedawno promocja więc się wzbogaciłem o jedynkę i dwójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi