KakiXXL Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam. Chciałbym zrobić coś takiego, żeby całe miasto do mojej gry było w jednym roomie. Czy tak się da? jeśli tak to proszę o pomoc. :play_ball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Da sie, obiekty(tj. bloki itd.) dajesz w jednym roomie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KakiXXL Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Tylko ja chce, żeby to się tak kamera przewijała za bohaterem(bo mi się nie chce robić tylu roomów) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Uzyj viewa. W room, zakładka view, pokombinuj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 viewy, jeśli masz naprawdę dużo obiektów, deaktywuj te poza viewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KakiXXL Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzięki za podpowiedź. Teraz już spokojnie dam rade :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 polecam przeczytać zanim zadasz takie trudne pytanie dla nas: https://gmclan.org/index.php?czytajart=7 szczególną uwagę zwróć na 10 punkt i na tabelkę uwaga która znajduje się ma samej górze tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi