Japanstache Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Prościuteńko z mostu - pomoże mi ktoś przy nauce 39dll, bo moje przebijanie się przez dokumentację idzie dość powoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 luk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie polecam się uczyć - tyle się uczyłem, uczyłem i wnet i tak zgłupiałem xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie polecam się uczyć - tyle się uczyłem, uczyłem i wnet i tak zgłupiałem xD . wsadziłbym tu jakiś głupi, typowo internetowy obrazek, ale pkt 24, bla bla, więc mogę ci tylko napisać, że kawał nieśmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 No niestety Jaklub, nie jestem jeszcze tak szczery jak ty :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Jeszcze tłumaczenia: http://www.gmclan.org/index.php?czytajart=66. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi