bartek1990pl Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 https://gmclan.org/up775_4_CastleMoon.html ściągacie i gracie :P Nie wiem co jeszcze do gry dodać , już nie chce mi się jej tak szczerze dokańczać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Dodać to musisz jeszcze wiele xP Wymienię tylko trzy rzeczy: -w instrukcjach nie ma instrukcji, w dodatku nie da się z nich wyjść -denerwująca muzyczka -z latającą platwormą dzieje się coś dziwnego... Dalej nie grałem, popraw błędy, dokończ, to może coś fajnego wyjść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Dodać to musisz jeszcze wiele xP Wymienię tylko trzy rzeczy: -w instrukcjach nie ma instrukcji, w dodatku nie da się z nich wyjść -denerwująca muzyczka -z latającą platwormą dzieje się coś dziwnego...] Dalej nie grałem, popraw błędy, dokończ, to może coś fajnego wyjść :) Muzyczke to dałem , aby była . Intrukcji nie chciało mi się pisać . A z tą platformą to nie wiem jak to zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Z platwormą bym pomógł, ale nie wiem ci się z nią dzieje... Może ktoś inny będzie wiedział :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 To teraz ja :D - Gosciu zacina się jeśli dotknie boku ściany przy skoku - dodaj animację ludzika - load game? Tam da się zapisać wynik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Inaczej nie umiem , żeby nie przycinał się . Animacji nie chce mi się robić :D , a load game jest aby był . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 odświeże temacik :P na moją kiedyś gierke nieskończoną :)... :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi