PRT Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 MAm takie pytanie . Grając w rózne menadżery internetowe zauważyłem , że istanieje wiele programów do pomocy przy zarządzaniu drużyną ;]. Pobiera on dane z strony managera i zapisuje u siebie ;] . Oczywiście tzreba podac swoje hasło i nazwe użytkownika . I mam takie pytanie , czy w game makerze da sie takie cos zrobić ? ;] Czy lepiej nawet nie próbować i pisac w jakimś innym języku ? Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Nie jestem pewien, ale ja bym z tym próbował w Delphi na przykład. Ale może się da zrobić w GM, głowy nie dam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A mam do ciebie pytanie czy grasz w Hattricka? Ps.Napewno da sie cos takiego zrobic w GM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No to jak napewno sie da choc wolął bym, żeby potwierdziło to więcej osób ;] . To mam takie pytanko ;] w tym managerze ejst hasło do logowania sie i hasło nazywa sie PMDD i w każdym programie żeby pobrac dane wpisuje sie hasło PMDD ;] I nei wiem w jaki sposoób to jest pobierane ;] . Musiałbym się chyba jakos dowiedzieć :P P.S Grałem w hatricka(choć mam jeszcz eteam) , ale teraz gram w Planetarium manager, a tak to grałem w wiele managerów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 To dla mnie zawysoka technika czas na popis: ranmy,Tymona czy Gnyska :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 https://gmclan.org/index.php?plik=66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ha, widać nie jestem niezbędny :P A trzeba tylko umieć szukać i czytać. Kiedyś wpadłem na pomysł aby używać plików *.bmp jak plików *.txt. Wystarczy tylko napisać odpowiedni skrypt. Pomysł nie głupi ale czasochłonny i niewydajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi