Nikas Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 oh hai! Wymyśliliśmy ze stasiem, że zaczniemy przechodzić grę icewind dale 2 na coopie. A więc kupujcie, ściągajcie czy tam coś i grajcie. Wersja gry to 2.01 a wersja hamaka 2.0.0.60 aktualny skład: ja - mag (specjalizuje się w przyzywaniu i nekromancji) staś - krasnolud wojownik (tank) potrzebujemy: - healera - złodzieja - wojownika / palladyna czy tam innego hitera (albo agro, nie pamiętam jak się nazywa, po prostu jeśli lubisz wywijać toporem cały czas to mamy dla Ciebie ciepłą posadkę) - maga specjalizującego się w fireballach czy tam czymś szybko odpisujcie plx, kto pierwszy ten lepszy ew. jak jesteś głupi to nie możesz :< aaa, flakł i poxi mają "taryfę ulgową" bo są z naszego składu z japoni tocze PACZCIE SE TU BO TO FAJNE http://pobierz.pl/gry/windows/rpg/icewind-dale-ii to jest CHYBA darmowa i nie piracka wersja icewind dale'a (tak jest napisane) E: No i nie ma kompletnie znaczenia jakich klas potrzebujemy. Ważne, żeby się fajnie grało. smile.gif dokładnie, ale dobrze by było mieć składzik w podobie Jestem Kolorowy Mag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 No i nie ma znaczenia czy macie angielską (pirata lol) czy polską wersję gry. I'm Typowy Krasnolud E: No i nie ma kompletnie znaczenia jakich klas potrzebujemy. Ważne, żeby się fajnie grało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 dobry pomysł, szczególnie jeżeli main pirate taki jak ja mógłby wreszcie zagrać w coś oryginalnego :> Zobaczę jak skończę Mass Effect'a EDIT: łee.. to jest tylko opis nie download :C czyli gre kupujemy albo ściągamy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja się piszę, sam chciałem o tym napisać w ustawkach ale mnie wyprzedziliście. Nie wiem kim będę grać narazie, bo pierw muszę zainstalować i zobaczyć co mam do wyboru (w jedynke mi się fajnie grało kapłanem/wojem to możliwe że tak zostanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja w tej grze zrobiłem dużo ale potem już utknąłem :P Mam ją z dodatkiem, może coś pomyślimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 wersja ma być PL czy jakaś inna językowo? : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 No i nie ma znaczenia czy macie angielską (pirata lol) czy polską wersję gry. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 dobra obecny skład: - ja (mag) - staś (tank) - koksi - morro - flakł farkraj grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Dzisiaj narazie nie zagram, bo się jeszcze ta kaszana ściąga a brat usunął instalke z całej sagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 sciagam idewinda : d mam.. jaka będzie nazwa kanału i hasuo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja zamawiam sobie łotrzyka. Farkraj, nazwa i hasło sieci na hamaku: nazwa: lubimy jesc japonie haslo: indie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 W niedziele pobieranie jest masakryczne... 80kb/s. Na noc sciaganie zostawie to co jeszcze zostalo i powinno sie pobrac. Dzisiaj nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 a do multi postać muszę stworzyć w singlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 W niedziele pobieranie jest masakryczne... 80kb/s. Na noc sciaganie zostawie to co jeszcze zostalo i powinno sie pobrac. Dzisiaj nie ma szans o Boże, jak ja chciałbym mieć taki transfer przy robieniu czegokolwiek na internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 ja bym umar chyba jakbym miał tylko 80kb/s xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 farkraj: chyba możesz se importować ALE WĄTPIE bo ktoś kto by przeszedł grę by grał od nowa mega kozakiem? >: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jak próbowałem grać w jedynkę, to się wszyscy łączą do lobby i tam jest wybór postaci. Team chyba 6 osób i ustala się kto kim kontroluje. I tak, można grać super koksem na początku, czego wolałbym uniknąć, bo to będzie do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Pierwsza sesja za nami. Skład: -Stach II Brodaty, krasnal -Sean Connery, aktor -no i dwóch magów co nic nie robią Oczyściliśmy doki z goblinów, zabiliśmy zdrajcę w mieście i porzucaliśmy bombami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 noobie, leje się z mobkami, KTO CI POMÓGŁ BOSSA ZABIĆ? gdyby nie mój owad i czar osłabienie to byś padł ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Padłbym tylko dlatego, żeście się macali po udach na dworze kiedy ja walczyłem z magiem i goblinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 PRZECIEŻ JA TEŻ WALCZYŁEM Z MAGIEM ._____. oty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 ja się pisze tylko zainstaluje grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Głupio tylko z dialogami w tej grze jest. Jako, że porażka złodzieja sprowadza na siebie gniew całego miasta, zostałem klerykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 epickie :D to do jutra, bo matka mnie goni lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jaki ten Nikas podobny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ok, dzisiaj o której macie zamiar grać? I czy jest jakaś klasa, która by była potrzebna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 CIACH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mam zainstalowane Icewind dale 2, mogę grać magiem trochę znam się na tej grze. Jak się gra w to przez neta? :P Aha proszę wkręćcie mnie jakoś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Lepiej jakbyś grał jakimś łotrem, czy cu, bo magów już u nas dostatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Lol dodali mnie do listy, mimo ze nawet nie mam icewinda jeszcze : ) I widzicie, kochaja mnie jednak : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi