LolikZabijaka Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Cześć, potrzeba mi dwóch dźwięków: 1. Dźwięk który wydaje coś sprężystego, kiedy się to coś napnie i puści. takie bdżdeeeek(nie jest to guma, bardziej jest to jakaś sprężyna) 2. Dźwięk uderzenia się w głowę, dźwięk przypomina uderzenie dzwonu kościelnego. Za pomoc z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 http://ns.yud.co.kr/share/usr_share/sounds...les/reverse.wav SPRĘŻYNA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 dzięki Wojzax, ale chodzi mi o dźwięk taki jak z tego filmiku, który pojawia się w 2:38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 "tego" filmiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 sorry pierdoła ze mnie, nie wstawiłem linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi