sfinkss Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Od jakiegoś czasu dzieje się coś dziwnego. Moj ff nie chce mi otiwerac niektórych stron, po porstu wyskakuje błąd. resetuje router i modem i znów szystko jest ok do czasu następnego uruchomienia kompa (w tym takze nie wysietla gmclanu, teraz był reset i dlatego udało mi się napisać.) przeinstalowałem firefoxa i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Kiedys mialem wirusa ktory blokowal strony z antywirusami, itp. format byl jedynym wyjciem. Nawet Kaspersky recue CD nie zadzialal. Ale i tak nie wiem czy to to lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Poxi, a przez proxy nie mogłeś spróbować pobrać? Ed: Co ja pieprze ;x Dobra, tego pytania nie było : ) sfinks: na innych przeglądarkach masz tak samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 i na operze i na ie też. i jeszcze jedno, mam w domu siec, dwa kompy po kablu i dwa bezprzewodowo. i na tych bez klabla wszystko działa ok zawsze, a na tych dwoch po kablu jest to samo. czyli niektore strony sie nie otwierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Widocznie coś z routerem, skoro na tych po kablu jest to samo bez względu na przeglądarkę/komputer. Polecam też stronę: http://downforeveryoneorjustme.com/ - aby sprawdzić, czy strona nie działa tylko u Ciebie, czy u innych też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 U mnie coś też stron niektórych nie wyświetla ( w tym GMclan). Raz przez dwa tygodnie, a w październiku trzy tygodnie nie mogło stron załadować dopiero od 31 (za pierwszym razem poszło od 1 paźdz.) działa. Mam router, ale nie wydaje mi się, żeby to coś znaczyło bo u moich kolegów te same strony nie działają (tak samo te, na które oni wchodzą i nie dzialają tak samo u mnie nie działają). Internet mamy od lokalnego dostawcy, czy to może być wina z jego strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svkpowa Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Możliwe, że dostawca Internetu zawinił, czy coś, lub mają po prostu awarję jakiegoś portu (np. 6667 - najczęstszy problem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ale co ma port IRCa do HTTP ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svkpowa Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Może to, że nie istnieje takie coś jak port IRC-a, port gmclanu? Port to port. A to był tylko przykład... EDITED A napisałem ten port dlatego, że jest najbardziej zawalony przez użytkowników, dlatego są z nim problemy... Nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 @Svkpowa: Nie ma czegoś takiego jak zawalanie portu, bo port fizycznie nie istnieje. Jest to zwykła implementacja określonej funkcjonalności w warstwie protokołu. Albo zawalasz całe ogólnie pojęte łącze albo w ogóle, nigdy zaś jeden czy określony zasięg portów... nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Może to, że nie istnieje takie coś jak port IRC-a, port gmclanu? 6669 to port na którym działa protokół IRC, a GMCLAN nie jest protokołem :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svkpowa Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ha! Tu Cie mam, Mamrocie, bo to nie jest port 6669, tylko 6667... Dobra, koniec offtopa, pomylił mi się port z ftp i serwerem. Lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi