szpaq99 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Próbuje zrobić ekwipunek na broń, z arta co go pental napisał : https://gmclan.org/index.php?czytajart=53 Ale nie wiem jak dodać miejsce na broń do tego, czyli coś jak w diablo tylko ja mam na broń palną, za pomoc creditsy z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Znalazłem kiedyś na GMclanie fajowy przykład. Posiedzi w moim uploaderze tydzień a potem go skasuję bo nie jest mój. Pobierz Tam masz wsadzanie itemów, przemieszczanie a także możesz układać kilka w jednym miejscu (maximum 5). Ale tak na serio to najlepiej zrobić własny ekwipunek bo najlepiej siebie rozumiesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Kargul to jest właśnie ten ekwipunek co stworzył Pental, i pytam o to czy ktoś dorobi do tego miejsce na broń za creditsy. Bo w tym ekwpiunku jest miejsce na itemy, ale mi chodzi o takie miejsce żeby itemy zakładać i zdejmować na ludka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 No to w czym problem? Zakładamy że górne miejsce ekwipunku to ludek. No i zrób taki myk że jak się zkolizjuje z itemem do dodaje zmienne do statów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Hmmm.... To może, by stworzyć jeszcze jeden obiekt "obj_kratka_bron" ale co dalej :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 https://gmclan.org/up1105_11_invetory.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Psichix: Dzięki, coś popróbuje, ale jak ostatnio próbowałem go przerobić do mojej gry wyskoczył bardzo długi błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 było by fajnie gdybyś powiedział co za błąd i co przerabiales :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Niepamiętam już dawno chciałem go przerobić do mojej gry, ale jutro coś poprubuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Sorka za oswieżenie, ale Psichix dzięki wszystko działa, ale została bardzo hardkorowa rzecz, co zrobić że jak obj item został założony to zmieniała się w obj_hero obecna broń ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Mój stary przykład :P https://gmclan.org/up1717_11_RPG.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 A co to ma wspólnego z ekwipunkiem >:? LOL A możę lepiej tak : Co zrobić że jak obj item został założony to zmieniała się w obj_hero zmienna obecna bron na obecna_bron=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Czy sprawdzałeś co TO robi? Polecam wytężyć swój móżdżek :) Btw. W moim upku jest przykład ekwipunku, jak używać przedmioty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jak się nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi