Mustang01 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Prosze Pomuszcie !!! Prosze dajcie mi przykłda jaki zrbić wyświetlanie punktów ale nie na pasku tylko w grze. I to np. w strzelance trafić w piłke. Prubuje ale mi to nie wychodzi. Jestem poczontkującym. Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Draw Score ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustang01 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 robie tak i wyswietla mi punkty ale gra nie hodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Nie mozliwe:P Daj mi ten projekt to ci to zrobie kodem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustang01 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 znalazłem przykłada a którym byscie mi mogle pokazać jak zrobić te punkty http://www.skell.gsi.pl/lol.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Prosze: http://www.gmclan.org/up664.html PRZYKLAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zrobiłem tak jak jest w przykładzie i nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 To chyba cos źle zrobiles:P Napisz co zrobiles albo daj linka do tego w czym to ma bydz a ja sie tym zajme :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 O sorry, mój błąd pokrzaniłem coś w mapce ;) teraz działa :) tylko jedno pytanko - jak zrobić by punkty w liczniku przeszły na następną planasze ? Dochodze do exitu, i w kolejnej planszy jest zero ( chociaż zdobyłem 100 ptk ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Użyj zmiennych globalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 to znaczy :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Znaczy to, że jeżeli masz pełną wersje Game Maker to: -otwierasz obiect store i w prawym menu zaznaczasz Persistent. -i przechodzi do następnego room-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 nie schodze na psy mam fullka :) I thx za podpowiedz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi