GladiusX Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam... Mam problem! Jak zawsze xD Mianowicie chodzi o Pracę domową z Wiedzy o społeczeństwie (WOS)... Polecenie brzmi: Przygotuję i napiszę argumenty na poparcie jakiejś tezy. Oczywiście jak zwykle zaspałem na ostatni autobus (zerżnięcie od kogoś) ;-/ i musze teraz iść na stopa (forum) Może ktoś kto jest w I Gim. ma taka samą lub miał zadanie domowe i uda mu się zamówić na własny koszt autobus :-) Oczywiście chodzi mi o podanie jakiejś tezy i argumentów na poparcie... Bo ta cholerna nauczycielka sobie nieźle wykombinowała ;-/ Proszę o pomoc bo nie chcę się jej narazić jak moi kumple (Po łbie i kopniak do dyra za byle gówno) Ona jest naprawdę chora... Z góry dziękuję forumowicze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 ale... przecież to jest łatwe .___. na dodatek masz dowolny temat, więc nie rozumiem w czym problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 O lepszy pomysł ludzie... Racja Nikas!!! Podajcie mi jakąś teze gdzie może być dużo argumentów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Udowodnij że ziemia krąży wokół słońca :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Gry komputerowe nie są przyczyną sadystycznych skłonności u dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dobra coś innego wymyśle :frusty: :frusty: :frusty: Tematu nie zamykam bo może jeszcze będzie potrzebny... :construction: EDIT: TO DRUGIE LEPSZE xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Poszukaj sobie jakiś rozprawek w internecie i masz tezy i argumenty czarno na białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 teza(argument0, argument1,...argument15); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi