LolikZabijaka Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Cześć, mam problem, avast wykrywa mi wiele aplikacji systemowych jako wirus np. notepad.exe wmplayer.exe, co mogło to spowodować, dlaczego avast wykrywa to jako syf, dodam jeszcze że podczas uruchamiania się, komputer się wiesza (uzywam teraz trybu awaryjnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Avast to syf, skasuj go i nagraj Pande... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Może dlatego, że jakiś wirus je zainfekował ;> ? Dla pewności sprawdź je jeszcze innym antywirusem, np. Avira lub AVG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 strzel se formata, albo spróbuj dać skanowanie avastem wszystkiego przed odpaleniem windy. Masz nieźle zainfekowany komp, a każde uruchomienie zainfekowanego pliku rozprzestrzenia to więc lepiej zrób se formata i nie wysyłaj chwilowo plików na upload GMCLAN :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Avast to syf, skasuj go i nagraj Pande... Panda to syf :P Może dlatego, że jakiś wirus je zainfekował ;> Widać nie każdy potrafi na to wpaść ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Wydaje mi się że to może być spowodowane uszkodzeniem karty firewire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 tylko że ja miałem takie jazdy zanim kupiłem firewire, czy jest inna metoda oprócz formata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Tak, przeskanuj komputer dobrym programem antywirusowym za 300 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Wrzuć tego notepada na coś typu VirusTotal, a będziesz iał dużo lepszy efekt wykorzystując dużo mniej pracy ;| I spróbuj wyszukać w google hasha (md5) pliku notepad.exe, jeśli znajdzie ci tego hasha w Google - taka technika też pozwala często sprawdzić, czy plik jest czysty czy nie (mój hash - 6bcf6360e36696854dd60a3521b838e8 - http://www.cotozaplik.pl/file/d9de27f47912...12768e150.html) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 dobra mam tego hasha a37e9ce9e5a53c24d44a59084f0dde32 co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Google nie wykrywa - nie jest oryginalny : ) Sprawdź VirusTotalem, pomysł z hashem dałem jako uzupełnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Skasuj avasta, przejedź twardego kasperskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi