Pablo-GM Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dawiddsie to dla Ciebie :D : Ekhm, niebo namalował Wojzax z racji iż ja tego nie potrafie na razie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ładne ale ten gość wydaje się za płaski :P "Podcieniuj" go też jakimś jasnym kolorem, tylko nie za bardzo żeby nie wyglądał sztucznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 W tds-ie można nawet łatwo zrobić ragdolle : gmphysics i skrypt na top-down mode ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Poprawione okienko : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jak tam idzie z tym Endurance, bo temat chyba usnął. :P @Pablo-gm:ten mundur jest strasznie nie realistyczny, za bardzo jaskrawy, na polu bitwy od razu by takiego piona zauważył :D, flaga powinna być mniejsza, dłonie większe. Przy spadochronach jest więcej lin, nie tylko dwie, wyobraź sobie: spadasz, otwierasz spadochron, masz tylko 2 liny, od razu by ci się wywrócił na drugą stroną i byś poleciał na ziemie z ogromną prędkością. Wracając do munduru, powinien być też jakiś pas z ładownicami, opatrunkami, czy czymś takim :)... E:wcześniej mówiłem, żebyś Wojzaxie użył hełmu PASGT albo MICH, przepraszam jeżeli wprowadziłem kogoś w błąd, są to oczywiście hełmy współczesne, jednakże już sam się gubię, czy ta gra dzieje się we współczesności czy podczas 2WŚ, ten glock18c mnie myli ciągle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Powiem tak, nie wiem jak Wojzaxowi i Pablowi, ale mi się nie spieszy :) Mam aktualne dość sporo na głowie, a do tej gry w przeciwieństwie do gry na compo nie mam ograniczeń czasowych :P I jaki glock18c? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Gdzie ty masz tego Glocka tak w zasadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 tutaj, leży na ziemii <_< http://img52.imageshack.us/img52/4232/cxz.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 To kawałek loga, przedłużenie litery E. Nie wiem, nie ja je robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 lepiej to zmiencie, bo serio wygląda jak glock 18 c z długim magazem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 I tak nikt nie zwróci na to uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja zwróciłem ^_^, czy mam czuć się nikim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Masz czuć się szaleńczym fanem militariów uprzykrzającym życie zwykłym zjadaczom chleba swoją wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 to dobrze chyba, no nie ^_^ a wracając do tematu, pokażecie jakieś nowości z enduracza? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jak tam idzie z tym Endurance, bo temat chyba usnął. :P @Pablo-gm:ten mundur jest strasznie nie realistyczny, za bardzo jaskrawy, na polu bitwy od razu by takiego piona zauważył :D, flaga powinna być mniejsza, dłonie większe. Przy spadochronach jest więcej lin, nie tylko dwie, wyobraź sobie: spadasz, otwierasz spadochron, masz tylko 2 liny, od razu by ci się wywrócił na drugą stroną i byś poleciał na ziemie z ogromną prędkością. Wracając do munduru, powinien być też jakiś pas z ładownicami, opatrunkami, czy czymś takim :)... E:wcześniej mówiłem, żebyś Wojzaxie użył hełmu PASGT albo MICH, przepraszam jeżeli wprowadziłem kogoś w błąd, są to oczywiście hełmy współczesne, jednakże już sam się gubię, czy ta gra dzieje się we współczesności czy podczas 2WŚ, ten glock18c mnie myli ciągle :D Dłonie właśnie dobre , zauważ że są dalej umiejscowione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 to dobrze chyba, no nie ^_^ a wracając do tematu, pokażecie jakieś nowości z enduracza? :D Na razie nie, nie żebyśmy ich nie mieli, ale musicie być zaskoczeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 lepiej to zmiencie, bo serio wygląda jak glock 18 c z długim magazem Jak Ty narzekasz.... szukasz najmniejszych detali do których można się przyczepić ;/ Pablo: Trochę dziwne sposób kolorowania tego żołnierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jak Ty narzekasz.... szukasz najmniejszych detali do których można się przyczepić ;/ Pablo: Trochę dziwne sposób kolorowania tego żołnierza Po prostu mam swój styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 tylko że taki styl na polu bitwy zdradziłby każdego żołnierza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tu mowa o stylu na rysunku, nie na ubraniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pablo: Trochę dziwne sposób kolorowania tego żołnierza Tu mowa o stylu na rysunku, nie na ubraniu... Dawidds, chyba nie umiesz czytać :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 No właśnie, dziwny styl KOLOROWANIA żołnierza. A Ty wyskakujesz z tym, że taki strój nie sprawdziłby się na polu walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 omg... przeczytaj te posty jeszcze raz, nie napisałem nic o "stroju"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 tylko że taki styl na polu bitwy zdradziłby każdego żołnierzaJa to rozumiem tak, że gdyby żołnierz był ubrany tak jak go namalował Pablo to byłby widoczny. Ale dobra, nie mówmy już o tym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Postery do wyrzucenia, ale wkleję wam je dla oceny: Kolejna data premiery: marzec. Na ile to będzie realne, jeszcze nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 zawsze rysujecie gości z szyjami wychodzącymi z pozycji gardła (chodzi o to że szyja prowadzi do środkowej części głowy, nie tam gdzie powinna być - za bardzo przesunięta do przodu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Pytanie za sto punktów, w którą stronę patrzy wskazujący pan na czerwonym obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Pytanie za sto punktów, w którą stronę patrzy wskazujący pan na czerwonym obrazku. Prawo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Wyglada jakby mial 2 twarze, jedna w prawo, druga w lewo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A nawet jeśli nie dwie twarze to dwa nosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi