Roki Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Widzicie, chce zrobic na swojej stronie takie coś że kolo podaje mail, i wysyla do niego zaproszenie, ale zaproszenie ze strony lockerz.com, jak by to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Utwórz formularz, w php istnieje coś takiego jak funkcja mail(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ale widzisz, dlatego tutaj pisze, że sam nie wiem jak to napisać, podasz kod :rolleyes: @DOWN: XD OMG, co to ty? Nie @downujemy. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastro Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ale widzisz, dlatego tutaj pisze, że sam nie wiem jak to napisać, podasz kod :rolleyes: Warn za durne wygłupy + blokada na 24 godziny. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Html: <form name='form1' action='plik.php' method='post'> <input type='text' name='mail'> <input type='submit' value='ślij'> PHP plik.php <?PHP $adres=$_POST["mail"]; $tresc="Tu wpisz tekst zaproszenia"; $temat="Temat mejla"; mail($adres,$temat,$tresc,"FROM:'lockerz.com'"); ?> Jakoś tak Zeedytowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ej, ale, to wysle zapro ze strony lockerz.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nie jestem pewien, ale wypróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nie możesz po prostu zrobić formularza, przez który ludzie wysyłają adresy e-mail, a Ty je potem wklepujesz do lockerza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Trzeba napisać formularz oraz bota, który wejdzie na stronę lockerz.com i wyśle zaproszenie automatycznie. Curl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi