Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Zadanie tylko dla tylko Allegrowiczów :lol: , prosiłbym bym kogoś czy by umiał znaleźć komputer z minimum 3.0 GHz (lub 3.2) oraz z kartą graficzną obsługującą Pixel i Vertex Shader 3.0 (i może być 512 MB), pamięć RAM mnie nie nie interesuje, byle by poszła gra Risen na full lub średnich detalach :sp_ike: , teraz szukałem chyba z 2 godziny i nie umiem znależć... A, i cena... tak do 800 zł (może być trochę więcej). Jak ktoś znajdzie takiego kompa to będzie bogiem :o . Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Szczerość.. :P , Fallord, masz fajnego bloga :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Risen na xboxa 360 ssie, wygląda gorzej niż pc na low więc o czym my tu mówimy? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Właśnie i na konsoli nie będzie z napisami :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 to oznacza, że jesteś głupi @Tiger - Jest polska wersja gry, a nawet jeśli to na pewno będzie w języku polskim do kupienia. Pewne informacje z gry-online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Kro jest głupi? Wiem że jest wersja na Xboxa, ale z tego co ja wiem, będzie tylko po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Kro jest głupi? Wiem że jest wersja na Xboxa, ale z tego co ja wiem, będzie tylko po angielsku. I to jest niby problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Nie do Ciebie Tiger, Risen na x-a zostanie spolszczony przez Cenege. t.j. te same spolszczenie, jakiego doczekała się wersja pecetowa, nie pamiętam gdzie to wyczytałem i były to oficjalne informacje. Ale z tego co czytam teraz na necie, to Cenega w ogóle nie zamierza wydać wersji na x-a w naszym kraju, więc może pozostać jedynie wersja angielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Risen na x-a zostanie spolszczony przez Cenege Cenega w ogóle nie zamierza wydać wersji na x-a w naszym kraju To co, wyda wersję polską w Ameryce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Według mnie dalej Low na PC wygląda ładniej :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Osiem : Wyrwane z kontekstu. Jeżeli to wygląda ładniej, niż grafika przedstawiona na screenie, to ktoś tu jest głupi i ślepy. Definitywnie. btw. Jakby ktoś chciał - highest detals Grafika na x-ie może zdawać się trochę sztywna a nie taka baśniowa niż na pececie, bo iks ma trochę inny rendering grafiki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jak ja ci zazdroszczę Fallord :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jakby mi chociaż na tych low poszło to bym się cieszył jak dziecko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Mi działa bez problemu i nie wiem z czego by tu się cieszyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Bo se możesz pograć :( , a ja najpierw muszę kupić kompa, potem Risena (chcę mieć oryginała), a potem to tylko się modlić by poszło :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jak ja ci zazdroszczę Fallord :( . W tej rozdziałce nie ma czego zazdrościć. W pełnym HD jak na moim monitorze, to by można było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Kup mi monitor full hd, albo telewizor i podłącz pod kompa to dam jaśnie panu screeny w wyższej rozdzielczości >:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi