Cora Wind Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Polećcie mi jakiś dobry program do nauki szybkiego pisania na klawiaturze :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 mario teaches typing 2 nie ma żadnych treści o samobójstwach, schizofrenicznych mamach i świetnych kolegach. jak widać, dzięki temu arcygenialnemu programowi, pisałem tego posta aż 416 sekund zamiast 672! jednak żeby naprawdę ci pomóc, poświęciłem kolejne 5 minut na pisanie tego zdania żeby poinformować cię, że wujek google wciąż żyje. http://www.google.pl/search?hl=pl&sour...mp;aq=f&oq= ... jakby jakieś sztywniaki, których na tym forum trochę jest, się nie domyśliły, tylko ostatni link jest pisany na serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Wiem że są google, ale pytam was o zdanie, bo nie chcę jakiegoś gówna a wy się znacie. A te Mario to serio takie dobre jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Wiem że są google, ale pytam was o zdanie, bo nie chcę jakiegoś gówna a wy się znacie. A te Mario to serio takie dobre jest? Guess what!!! jakby jakieś sztywniaki, których na tym forum trochę jest, się nie domyśliły, tylko ostatni link jest pisany na serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 It's fucking Mario, it can't be bad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Air Typer, Mistrz Klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Najlepiej się samemu nauczyć. Staraj się pisać nie patrząc na klawiature a wyniki gwarantowane ;) Chyba, że już opanowałeś to. Jeśli tak żaden program Ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ja polecam mistrz klawiatury 2 bo na prawdę dużo mi pomógł mimo złych nawyków!! poza tym trzeba dużo przepisywać i pisać na kompie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi