Dawka83 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Przykład mojej gry hackerskiej chyba już jej nie skończę więc daje tu. Instrukcja Klikamy na punkcik. Czekamy na hack. Klikamy na niby drzwi i tyle. Download https://gmclan.org/up4385_11_hack.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 0/0 przykład jest do bani. Czemu po jakimś czasie niektórzy userzy stają się prowokatorami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 0/0 FULL MARKS : o Przyklad, wut? Akurat uzywanie eventow jest wdg mnie lepsze niz if(mouse_x>=250 && mouse_x<=310 && mouse_y>=0 && mouse_y<30 Jesli zrozumialem o co chodzi. Przeczytalem kod jak cos, bo gm6 mi nnie dziala na kompie, bo mam win 7. Czemu po jakimś czasie niektórzy userzy stają się prowokatorami ? Dlaczego ludzie dorastaja i nudza im sie rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 @UP: Co ma źródło gm6 do win7? Przecież GM7 też otworzysz to źródło o.O @TOPIC: Przykład marny, niestety. @Szpaq: Niewielu jest takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 @Up - ? Odtwarzajac gm6 w gm7, wszystko mi sie nagle sypie, i dostaje error w stylu "Error in e2643246gds46426, aborting" Kilka razy tak mialem z plikami gmk, ale z gm6 mam tak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Blee słabe nic ciekawego. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Tak żeś się starał ,a efekt słaby xd Za mało wszystkiego 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastro Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Czemu po jakimś czasie niektórzy userzy stają się prowokatorami ? "chuj ci w dupę cipo. Czemu jesteś tak głubi pedale jebany??" tak właściwie to o co chodzi w tym przykładzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Kastro ten drugi cytat nie należy do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 ekherm... Nauczyłem się aż (hmmm czego się nauczyłem? a już wiem) niczego. Ale na pewno przykład przyda mi się do (hmmm do czego mi się przyda? aha wiem) niczego 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi