boom Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 niestety 2D zasadniczo wszystkie filmy są 2d chyba że wolisz puszczać nam hologramy w niebiesko - czerwonych okularkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Chodziło mi bardziej o widok top-down :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 chyba że wolisz puszczać nam hologramy w niebiesko - czerwonych okularkach gwoli ścisłości: to nie hologram a obraz stereoskopowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 No to teraz żeś mnie zagiął... :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Nowe screeny: Żołnierze się ustawiają Patrolowanie terenu wokół gracza Jak wyżej Ustawieni żołnierze, i ich lista Co do listy to na lewo jest imie żołnierza a na prawo odległość od gracza. Jeszcze dodam parę rubryk np. wykonywane zadanie, czy stoi czy się rusza itp. :) Dodam że po wybraniu żołnierza jego imię nad nim się pojawia, a imiona są losowane spośród na razie 56 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 mam nadzieję tylko, że grafika żołnierzy będzie zmieniona, bo najlepiej nie wygląda (poszarpane kontury;/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Bo to jest zmniejszona grafika, dlatego taka poszarpana. Poza tym większość obecnej grafiki zostanie zmieniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ah mogło być lepiej ,zrób zeby postacie się na siebie nie nachodziły bo widać to w którymś nowym obrazku. I te pierwsze screeny to fail? bo wieżowce na nowo odkrytej wyspie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 To "nachodzenie postaci" to nie prawda, to jest po prostu taki efekt i na screenach może się wydawać że są to 2 różne obiekty. Co do wieżowców to to są po prostu budynki - w końcu wyspa jest zamieszkana przez kosmitów ;) Chcę żebyście mi doradzili. Mianowicie myślę nad zrobieniem kooperacji na split screenie która polegała by na tym że np. jedna osoba broni bazy korzystając z dział, wieżyczek strażniczych itp. a druga składa broń chemiczną i zadaniem pierwszej osoby jest obronienie drugiej, a zadaniem drugiej jak najszybsze złożenie broni. Albo jeżdżąc samochodem po określonym terenie jedna osoba kieruje pojazdem, a druga strzela z miniguna na tyłach samochodu. Chodzi mi o to żeby misje na co-opa były dla jednej osoby na myszkę i klawiaturę, a dla drugiej tylko na klawiaturę bo dwóch myszek nie podłączysz (albo GM nie obsłuży) :) Co o tym myślicie? Nad co-opem przez internet pomyślę jak gra się przyjmie. Niedługo zapodam jakieś screeny, muszę tylko rozwiązać problem z wątkami bo to mi nie pozwala na wczytanie mapy :/ EDIT: No piszcie co o tym myślicie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi