szpaq99 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Robię sobie TDS'A ale jak zrobić że jak nacisne "W" to postać będzie się bujać lewą i prawą stronę a jak puszczę to przestanie się bująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Czytam forum internetowe ale jak używać opcji Szukąj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 rysujesz osobno głowe i tułów i przy nacisnięciu 'W' obracasz odpowiednio tułow przy pomocy image_angle hmm? Ew. możesz rozrysować sobie taki ruch tłowia i zapisać jako GIF i przy użyciu image_speed kontrolować poruszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 ale ja nie chce aby osobno wszystko rysować tylko mam coś takiego i tylko ciało ma się bujać głowa nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 ale ja nie chce aby osobno wszystko rysować tylko mam coś takiego i tylko ciało ma się bujać głowa nie . a jednak są na świecie rzeczy niemożliwe :) to tak jak byś chciał mieć psa z płetwami i dziobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 No dobra chce aby ten sprajt się bujał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Zdefiniuj "bujać się" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 obkręcać się na prawo i lewo jak ide coś jak w almorze tylko na tym spricie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi