Saus Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Witam. Virtual Baloon 2, to jest moja chyba 3 gierka ( z tego co pamietam ). To bylo dawno. Teraz zauwazylem ze to nawet potrafi wciagnac dlatego ją tu umieszczam :) Obecnie robie VB3, bo wtedy nie wiedzialem jak zrobic views i nie ma przesuwanych planszy :lol2: . Link --> http://rapidshare.de/files/16642136/Virtua...loon_2.exe.html Koment plz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Mnie szczerze powiedziawszy to najbaradziej menu mi sie podobalo(niewiem czemu).Co to samej gry to grywalanosc jest ok ale te wybuchy mnie wkurzaja... oczoplasu mozna docstac... :P Tak pozatym to ok moja ocena: Muza 7/10 Grywalnosc8,5/10 Grafika 6/10 Menu 9/10 Ogolna ocena:7,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Czemu umieszczasz gry na Rapidshare.de ,a nie na Uploaderze GMClanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 z przyzwyczajenia :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi