Assassin Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Assassin Kto to? To ja :D . Flaque, czemu twój kolega ma różowy sweterek ? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 OMG, to flaczek ma różową ceratkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Assassass - Nie podszywaj sie pod innych : > Do tego to OMG, to flaczek ma różową ceratkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 To jest tró sprana flanela ...prawda Flak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Wygrałem. Albo nie, nie zasłużyliście na tego pixelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Wygrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 :o Pomyłka. Po prostu: http://img40.imageshack.us/img40/5174/lulon.jpg I trochę źle te dwie rzeczy skojarzyłem :D . Ale sweterek i tak fajny. Assassass - Nie podszywaj sie pod innych : > Że kogo ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Że kogo ? :P Bo na tamtym Poxiego to jest Flaque bez ceratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Nie bo Assassass sie podszywa pod jakiegos Assasina : < Ojej WojzaX mieszasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 To wy mi mieszacie we łbie tymi gadkami. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Ale jaki assassass xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 To ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Kleju, namieszałeś, to teraz napraw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Liar : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Prawie dałem się nabrać xP . I tak nie wiem o co ci chodzi... Ale koniec spamu :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Liar : < Czemu jest po engliszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Fajny spam na całą stronę, ale ja bym od razu dostał 10 warnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Dobra oddam już moją skończoną podobiznę (chyba nie będzie problemu z odgadnięciem ;P ). Nie różni się dużo od poprzednika, prócz kilku drobnych zmian + tło, na które szczerze nie miałem pomysłu :P Pamiętajcie, że prace oddajemy do dziś, więc jeśli ktoś jeszcze nie oddał niech się pośpieszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Kto to? Gnysek ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Tak, tak, wyraz twarzy nie podobny do tego ze zdjęcia w jego profilu, którym wzorowałem ogół, bo jakoś mi nie przypasował :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Japanstach Mcgee's GMCLAN Bezduszny kolektyw Gear-Studio (Tymon, Ranmus, Gnysek, Borek) wraz ze zdominowanym sługą (Woock) obserwują znudzeni inwazję swojej najnowszej kreacji na miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Dlaczego zostałem "zdominowanym sługą"? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Bo nie chciało mi się rysować übersoldata z różową naroślą z Twojego avatara na hełmie, a taki był oryginalny zamiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Wybaczcie moją nieobecność :( lecz nie mogłem wejść na GMClan (miałem zablokowany dostęp przez sieć jakimś cudem :o ) Chciałem to przekazać przez pewnego usera lecz zapewne nie doszło. Za chwilkę będzie sonda i głosujemy :) Zasady: - Nie głosujemy na swoje prace - Koniec głosowania w niedzielę o 20.00 (04.10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 zabije cie za Poxipola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 "Ziutt" by Anty Ziutt jest murzynem? Ja to go sobie jednak inaczej wyobrażam :P "Tymon" by Wojzax Fajnie wykonane, ale nie przypomina Tymona. "Flaque" by PoxiPol Genialny. Od razu poznałem. Nie wiem coście tak na początku zgadnąć nie mogli. On jest identyczny jak oryginał! "Propaganja" by PoxiPol Tu bym nie wpadł że to propa. I zielsko jakieś takie nie bardzo. A co to za ostrze mu z gęby sterczy? "Gnysek" by ZeroXbot Czad! Idzie od razu rozpoznać, że to gnysek. A i praca jest na prawdę niezła. "Japanstach Mcgee's GMCLAN" by Japanstache Świetne wykonanie. Naprawdę wymiata. Mój głos idzie na... Tadadadam... POXIPOLA! Mimo, że praca nie jest jakoś super odpicowana to ten Flak jest po prostu genialny xD Jakby można było głosować na 2 osoby to bym na ZeroXbota zagłosował. P.S. Liczyłem, że ktoś mnie zrobi w rosole : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 zabije cie za Poxipola Hmmm... a zazwyczaj to mój nick jest przekręcany: Zeroxbot, ZeroX, XeroBot, Zbot, :D P.S. Liczyłem, że ktoś mnie zrobi w rosole : ( "Platyna w rosole" - moja interpretacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Od kiedy rosol to spaghetti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Spaghetti miałoby takie bardziej czerwone zabarwienie... a tu chociaż kluseczki rzeczywiście są za długie widać rosół. Ale mogłaby się w nim znaleźć jakaś marchewka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Spaghetti miałoby takie bardziej czerwone zabarwienie... Od kiedy spaghetti jest czerwone? Rozumiem kokardki, bo te farbuja, ale spaghetti : OOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi