ZeroXbot Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 PIXELART I O to pierwszy konkurs pixelartowy! Zapraszam do udziału! Temat: Podobizna znanego usera GMClanu - nie musi to być realistyczne przedstawienie (co nie znaczy, że abstrakcja jest dozwolona ;) ), ale jakieś karykatury lub "metafory" artystyczne również mile widziane :P Zasady - Praca ma być robiona specjalnie na konkurs - Prac nie oddajemy w formacie .jpg (to chyba każdy wie, ale warto przypomnieć) - Praca ma być czystym pixelartem. Wszelkie wykryte próby "upiększania" będą kończyć się dyskfalifikacją Zakończenie: 23 września 22:00 Ocenia/ją: Głos ludu Zgoda od: PsichiX PS: Pamiętajcie, że każdy styl ma swoj klimacik, dlatego nie bójcie się oddawać prac! Powodzenia i do roboty :) ZX Zwycięzcy I edycji: I miejsce: Japanstache II miejsce: Wojzax, Poxipol III miejsce: ZeroXbot, Anty Niedługo zostanie założony temat z kolejnym głosowaniem co do tematu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 PS: Pamiętajcie, że każdy styl ma swoj klimacik, dlatego nie bójcie się oddawać prac! Powodzenia i do roboty No to cisne mój bajerzasty klimaci. Oto podobizna Ziutta, czy może chodzi o to, że macie się domyśleć? EDIT: chciałem się wyrobić w czasie trwania konkursu, więc nie mogłem nad tym zbyt długo siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ściętowłosy Tymon o zachodzie słońca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 woda o zachodzie jest czerwonawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nie PsichiX, woda jest taka, jaka była popołudniu, jedynie odbija się w niej czerwone niebo... ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 no i wlasnie o to chodzi :P wiec czemu taka tutaj nie jest? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Bo slonce Wojzaxa zachodzi w nocy : ) A niebo w nocy jest ciemnoniebieskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jak jest słońce to nie może być noc xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Realiści jedni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Zgadujcie. Wiem spieprzylem animacje wlosow, ale nie chce mi sie porprawiac. 3.5 x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 niepodobny do Ranmy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 To nie ranma. PS Nie wiem co on robi. chcialbym sie pochwalic ze potrafie takie cos zrobic w 15 MINUT Assassassie Aha i nie wiem co on robi glowa. Smieszny fakt - Obojetnie czego slucham, jego glowa chodzi w rytm mojej muzyki. wut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 propa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Tesz ne. Ojej, kto ma wielkie czarne brwi na GMClanie >: l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Borek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Omg, uzytkownik moze nie jest az tak znany ale bez przesady. Buczorzem nie jest. Nie bylo nic o 1 pracy na osobe : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Platyna? (do tej pierwszej postaci);> ej, no szybcy jesteście, pierwszy dzień, a tu już prace oddajecie. No nic, ja popracuję nieco dłużej nad swoją ]:D Poxi: A masz racje, można dawać wiele prac, ale nie przesadzajcie. 3 wystarcza chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ten 2 to Morgo? A pierwszy nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ten drugi to Assassin, a pierwszy to nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Morgo Kto to? Assassin Kto to? OMG, KTO NA GMC JEST JEDNYM Z NAJBARDZIJE TAJEMNICZYCH OSOBNIKOW, I PALI ZIELSKO : O PS Stasiu recenzuje ze 1 jest niepodobny do Flaka. : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 przeca to flaque ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No to propa, tylko nie wygląda jak on outfit jak z dawno temu (ciągle chodzi mi o ten 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Cora wind? :P Dobra pokaże wam jak mi idzie robota. To jeszcze nieskończona wersja: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A jak wyglada propa, powiedz mi ? Phi, ty robisz pixelart, ale ja robie POXIART Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nie wiem w takim razie kto jest na tym 2 zdjęciu. A core bym bardziej w tym stylu przedstawił http://i271.photobucket.com/albums/jj132/k...te_by_escaf.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Tak, to propa, czy powiedzialem ze nie? Chodzi mi o to ze powiedziales ze nie podobny. Wut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 propa ale tamten pierwszy bardziej wyglądał jakby palił zielsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Źle napisałem, po prostu miałem inne wyobrażenie o nim :P Ale w sumie twoje wytłumaczenie, że nikt nie wie jak wygląda jest sensowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Zdyskwalifikujcie Poksa, bo ten ziom w ogóle mnie nie przypomina >: | http://img40.imageshack.us/img40/5174/lulon.jpg NIE MAM MONOBRWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Właśnie jest identyczny. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi