Purepain Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Yo, potrzebny jest mi porządny napis, którego mógłbym użyć do loga mojej "profesjonalnej" produkcji filmowej, którą kręcę z kumplami :D . A, że na tym forum zdolnych grafików nie brakuje zdecydowałem się że poszukam tu pomocy. Chodzi mi o logo z napisem: J & Q Company W zamian oferuję to, że wykonane przez ciebie logo, będzie poprzedzać czołówkę na każdym naszym, "profesjonalnym" filmiku, oraz jeśli chcesz to pojawisz się w Credsach. Umożliwi ci to niesamowity lans i szpan, bo kiedy powiesz znajomym że to ty zrobiłeś logo dla najpopularniejszej serii filmików na YT, to zdobędziesz ich dozgonne uwielbienie i sławę. Rozmiary? Dowolne, jeśli będzie trzeba to sam je przeskaluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Zrobiłem jedno oto one: logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Yeah, yeah wielkie dzięki za wszystkie wasze prace! Jak dla mnie Wojzax w tej chwili wymiata :jezor: . Narazie takie będzie nasze logo, ale może ktoś da radę zrobić coś jeszcze bardziej wyczesanego? Styl Wojzaxa koksi, kolorystyka też, ewentualnie zobaczyłbym jeszcze jakieś odcienie złota :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Edit: Właśnie przyuważyłem że ta "ciemna poświata" wokół znaczka "&" jest jakaś niesmaczna... Jutro poprawię, teraz spadam spać. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Kuba rozwaliłeś konkurencje twój najlepszy D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Naprawione. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Taa, to jest to :thumbsup: Wielkie dzięki, napisz jeszcze czy chcesz się znaleźć w Credsach, ale to chyba raczej oczywiste :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi