Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Tytuł: Gymnastic Gatunek: Platformówka Opis: Jest to chodzona platformówka z elementami typowo matriksowymi, jak np. unik przed pociskiem z wersji demo. Gra raczej nie będzie bardziej dynamiczna niż jest teraz, bo mi tak pasuje. Ogólnym założeniem fabularnym jest walka w rytm muzyki, jakkolwiek by to głupio nie brzmiało. Grę robię odpoczywając od Warfog: Rolling Thunder. Sterowanie: Strzałki - chodzenie lewo/ prawo Shift - lekkie kopnięcie Z - unik X - lołkik Download: https://gmclan.org/up3744_4_Gymnastic.html Rozmiar pliku: 4801 KB Autorzy: Programowanie:Wojzax Fabuła: Chwilowo brak Grafika: Wojzax Muzyka: Będą różne takie popularne motywy muzyczne, jak na razie jest to David Guetta i Akon (:)) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 HAHA:D Fajne:D Ale uważam że mogło by się przyśpieszyć grę trochę i zmienić animacje niektóre:P Mimo to mi się podobało:D Daje 3.5\5 Nice Job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Do wymiany jest chodzenie do przodu, ale moonwalk zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 I do tyłu by się przydało też bo się cofa tylko:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 I to jest właśnie moonwalk. Dam odskok do tyłu najwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Tak czy inaczej mimo to się pośmiałem jak pograłem(zarymowane:)) Pracuj dalej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Fajnie się zapowiada. Fizyka ładnie odrealizowana tylko niektóre animacje są za wolne szczególnie kopnięcie nogą. EDIT: Czy mógłbym prosić o nazwę piosenki ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Sexy Bitch. Pierwsze co znajdziesz w youtubie znając życie i popkulturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 myślałem że trochę dłuższe to będzie tzn że będzie można więcj zobaczyć....no ale zawsze coś. co mogę powiedzieć znaczy napisać, fajne animacje...no i tyle bo na razie to tyle widać...chociaż nie...podoba mi się to zwolnienie kiedy kula zbliża się do gracza...chyba że to komp mi mulił :jezor:....no cóż, czekamy na więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 No mi też wtedy komp mulił ale to fajne było:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 A jakaś fabuła będzie w tej grze czy po prostu walka? Bo chętnie bym ujrzał w tej grze fabułe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Nie mulił wam komp, pocisk zwalnia. Co do fabuły to Japan mi coś wymyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 A podkład muzyczny będzie popowy techno czy jak? I mam nadzieję, że skompresujesz bo chyba muzyka zajmuje 90% tego dema ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Będzie parę do wyboru, polski hip-hop, techno, pop. Pasujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Bohater kopie jakby chciał, a nie mógł ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 zgadzam, się kopniak taki jakiś nieudany wszedłem w gostka i dopiero wtedy dałem kopniak (nogo poszła za gostkiem ). Poza tym jak jak się idzie to niemożna dać kopniaka ani uniku mogłeś zrobić chociaż żeby kolo się zatrzymywał i wtedy żeby kopał. Ogólnie to gierka mi się podoba, czekam na pełną wersję. Mam jeszcze pytanko ile zajmuje ta muza ?? Edit 1. he he te ręce chodzą jak w kabarecie Ani Mru Mru, w skeczu z otwarciem supermarketu co biegną niepełnosprawni i emeryci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Gra raczej nie będzie bardziej dynamiczna niż jest teraz Nie. Będzie parę do wyboru, polski hip-hop, techno, pop. Pasujące. Nie. Przyspiesz trochu, po co akcja ma być powolna, skoro pocisk i tak zwalnia nam przed twarzą. Aha, jeszcze jedno. Gdzie tu jest "w rytm muzyki" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 80% Polaków nie czuje rytmu, więc bez różnicy. Nie dam wam rocka ani metalu, wybaczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ee tam co wy chcecie,może coś z tego fajnego wyjść:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 A mi gra nie chce się włączyć : / Unexpected error... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Fajne, ale wolne :P Szkoda, że robisz na lite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nie zwariowałem, żeby wydawać kasę na lewo i prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nie zwariowałem, żeby wydawać kasę na lewo i prawo. GM5.0 - i jedziesz za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wiesz, to nawet bardzo twórczy i godny pochwały pomysł, tylko czy ma wszystko to co 7 lite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nie chciało mi się czytać całego tematu ale mogę coś wymyślić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wiesz, to nawet bardzo twórczy i godny pochwały pomysł, tylko czy ma wszystko to co 7 lite? większej różnicy nie ma (poza zmienionymi nazwami niektórych wartości, np. dotyczących viewów i image_index oraz brakiem wbudowanego 3D, ale akurat to drugie chyba nie będzie ci potrzebne ;p), ale nie wiem jak z kompatybilnością z Vistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 nieważne narzędzie bo nawet w prostym MsPaint możesz zrobić cuda niewida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nie tworzymy gier w pejncie :< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Kiedyś się robiło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Kiedyś to nawet w Notatniku się dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi