Cora Wind Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Witam ;P Mam otóż takie pytanie, kiedyś grałem w taką grę o poduszkowcach :D Może kojarzycie? Gra była popularna 5-6 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jeśli kojarzą Ci się ze snem co 4 godziny to muszę Cię zmartwić: Nie zawierają poduszek. A co do gry to coś pamiętam że było w Cyber-Myszy takiego :P Może sobie przypomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jaki łeb, chce sobie pograć po prostu. No właśnie! Ja z cybermyszy też miałem tą gierke xD o to chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Wipeout? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie wiem, czy to poduszkowce, czy nie, ale Platypus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Raczej chodzi o Wipeout'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Mam to na N64 lol. Stara gra ale fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie, to się Touhou nazywa i jest tego cała seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Reimu nie jest poduszkowcem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Kurde.. to żadna z podanych przez was gier ;/ Jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Opisz, o czym ta gra była. Wyścigi, strzelanka czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Reimu nie jest poduszkowcem :< Może chodzi Cora Windowi o http://www.hoverrace.com/ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 jedyne hover race, w jakie grałem było bardziej rozbudowane graficznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi