Ludzix Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 dobrze że palę, przynajmniej wyższy nie będę xdJuż się przestraszyłem, widząc twój trzeci post w tym temacie, ale to na szczęście tylko lans :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Pomysł na krótszy sen na pierwszy rzut zaspanego oka jest ok ale na drugi... Co 4 godziny po 10 minut tak ? Weźmy godziny po kolei, żeby było łatwiej: 04:00 - 04:10 - tu mi odpowiada... 08:00 - 08:10 - o tej godzinie jestem w szkole. Dlaczego mam spać akurat wtedy, gdy nauczyciel sprawdza obecność? Potem będę mieć wezwanie rodziców za wagary, których nie było :( 12:00 - 12:10 - fajnie sobie zasnąć na przerwie i być okradzionym z kanapek przez fałszywych kolegów :( 16:00 - 16:10 - o tej porze jadę autobusem do domu. Miło zasnąć sobie spokojnie w busiku i przejechać 3 przystanki dalej na osiedle pełne dresów :( 20:00 - 20:10 - wtedy rozpoczynają się filmy. Kiepskie bo kiepskie ale wolałbym wiedzieć kogo chce zabić Seagal :( 24:00 - 00:10 - raz w roku o tej porze zwierzęta przemawiają ludzkim głosem... Wolałbym wiedzieć czy mój pies w końcu chce coś jeść. Wolę zwykły sen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nikogo to nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nikogo to nie interesuje. z Cora Windem na czele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nikogo to nie interesuje. nie kozacz tak, bo ci się skrzydełka połamią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi