Paqoo Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Poszukuję programu, który umożliwi śpiewanie do podkładu z tekstem. Instalowałem już kilka, ale albo były płatne lub nie miały jakiejś funkcji. Znacie jakiś? Może uda mi się coś wybrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Singstar na PlayStation. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Chodzi mi raczej o komputer. To ma być program dla mnie. Chcę sprawdzić swój wokal. A nie do zabawy ze znajomymi... Coś bardziej poważnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 no tak, przecież niepoważnie jest pokazywać plejstejszyn przed partnerami biznesowymi! (po prostu jako ten śmierdzący, niedorastająćy Ci do pięt polak musiałem to napisać!!!!1111jedenjedenk**wajeden) a zresztą, kto ci powiedział, że singstar nie ma opcji dla jednego gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 kradniesz piosenkę, kradniesz tekst, kradniesz adobe audition/audacity i wycinasz wokal -> sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Może wypróbuj UltraStar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Samicom psa wystarcza jak mówisz do nich spokojnie i głaszczesz je po grzbiecie, nie musisz im od razu śpiewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Znalazłem Fajnego wirusa, może zastąpi ci karaoke :D (Będziesz śpiewał, że Fervi to **** *** * ** * ) :P http://www.kibosh.org/pykaraoke/downloads.php Jeśli o taki progr ... ekhem, wirus ci chodzi Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Może Vanbasco's Karaoke Player? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Vanbasco's Karaoke Player jest nawet ok! Poszukuję utworów do Ultra Star - Metallica. Zna ktoś jakąś stronę z tym? Google nie znajduje zbyt wiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 To jak znajdziesz i będziesz śpiewał metallice to nagraj się i tu daj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Paru użytkownikom przydałby się podkład do survival horroru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Firma nie wypalila to idziesz na piosenkarza ; ) Ojej czy to tak trudno znalesc lyrici, sam podklad i sie nagrywac podczas puszczania muzyki? Najprofesjonalniej, kazda gwiazda tak robi. Ba, oni maja plejbeki : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ci od playbacków to żadne gwiazdy, tylko leszczyki. Jakbym poszedł kiedyś na koncert gdzie 'gwiazdor' 'śpiewałby' z playbacku, to na bank dostałby pomidorem prosto w skroń. Rzygać mi się chce jak widze 'gwiazdki' pokroju ich gnoje, którzy tak 'szanują' fanów że na koncercie zamiast zaśpiewać puszczają swoją płytkę i ruszają ustami. Przecież to to samo co youtube... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Firma nie wypalila to idziesz na piosenkarza ; ) Ojej czy to tak trudno znalesc lyrici, sam podklad i sie nagrywac podczas puszczania muzyki? Najprofesjonalniej, kazda gwiazda tak robi. Ba, oni maja plejbeki : ) Chyba mówisz tu o popowych popierdółkach, które emitują radia, a nie dobrym metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juliusz Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jeśli zależy Ci na ćwiczeniu wokalu to zacznij lepiej od winampa ;P Po prostu puszczaj piosenkę, otwórz sobie tekst (np. www.tekstowo.org) i śpiewaj. Piosenkę możesz przyciszyć, ale dobrze jakbyś słyszał wokal, bo będziesz się uczył od razu śpiewać tak, jak w piosence. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Za moich czasów chodziło się do szkół muzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi