Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 No już nie szpanuj tym ateizmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 "Nie szpanuj ateizmem". Co. Szpanuję tym, że chodzę na religię, bucku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juliusz Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Cieszę się k****, że mam maturę w maju -.- Mówi się "kobieta lekkich obyczajów". Ocenzurowałem. I Warn. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie martw się, pomogę Ci. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A ja niestety nie mogę ci pomóc... jestem Koniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi