XxMichałxX Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Moja cholerna kamerka wbudowana w laptopa na początku dobrze działała a teraz gdy robie zdjęcia to jak widze na żywo obraz to jest idealnie, ale jak zrobie zdjęcie to nagle całe się zajaśnia i strasznie jasne wychodzi, taka jasna plama jest na środku, dam parę przykładów: Może leży na mnie jakaś klątwa ... :] _______ To coś z oprogramowaniem napewno da sie jakoś poprawić to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ale syf w pokoju... Myślałem że jesteś nolife'owym pulpetem... No nic... Jesli masz kamere logitech zajrzyj do jej panelu, przez ktory robisz fory i zmniejsz brightness. Wbudowana... no to gdzies w panelu sterowania. Lol, zasłoń okno, bo tak, to se i ja moge narzekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nie wiem czy widzisz, ale za oknem jest ciemno : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W oknach nie ma tak nisko klamek. To drzwi. Też mam takie z szybą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 to zdjęcie najniżej to mój stary pokój teraz mam na poddaszu. -- ale jaki żal w ogóle głową zasłaniam okno i jest jasno a gdzies pojde to faktycznie nie swieci e: nie mam wcale syfu w pokoju: tył: przód: i widać juz ze cholera zamazuje bo za jasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Gdybym ja mial tylko takie problemy..ja mam problem bo moja kamerka jest za ciemna . Chcesz sie zamienic :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zasłaniaj okna. Albo kieruj kamerkę tak, żeby nie celowała w okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 1 zdanie na zakończenie tematu: kamerka jakości takiej jak w telefonach, dlatego taka reakcja. E: Ok, jeszcze 2 zdanie: Kup sobie oddzielna kamerkę, jeżeli Ci zależy na normalnym wyświetlaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ziutt moja też jest w sumie za ciemna bo z kolei jak nie ma żadnego okna to jest dobrze a jak sie kliknie zrob zdjecie to sie sciemnia troche, a jak jest juz przyciemnawo i troche bardziej to nic nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Teraz z tyłu nie świeci aż tak. Pewnie masz świetlistą mordę albo coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zazwyczaj są za ciemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 White balance cz cos takiego wylacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi