adam014 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam,mam problem z myszką USB pod Vistą. Na początku było wszystko ok,ale po aktualizacji Vista nie widzi myszki i wywala Nieznane urządzenie. Mysz oczywiście działa,testowałem na innym kompie. Pomożecie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Sterowniki do myszy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Sterowniki do myszy??? nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Spróbuj ją po-odłączać i po-podłączać, czasami tak miałem i pomagało, może i Tobie pomoże, nie wiem. Może jakiś kabelek nie łączy i wykrywa podłączone urządzenie do USB ale nie przesyła mu danych że to myszka? Popróbuj też poruszać wtyczką i kabelkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Moze cos z wersjami USB? Wiece USB 2.0 i USB 1.0 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nie usb jest ze sobą kompatybilne, bo do usb nie ma sterowników, różnią się tylko przepustowością USB 1.1: 12 Mbit/s USB 2.0: 480 Mbit/s USB 3.0 do 4.8 Gbit/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zadziałała ;D Problem był w aktualizacji od MS,która "psuła" USB ;D Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi