donway Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Tytuł: Duhees Gatunek: Platformówka Opis: Duhees, jest małym duszkiem - strażnikiem gór. Kiedy szkodniki zaatakowały góry i pobliskie jaskinie, mały Duhees chce się z nimi rozprawić osobiście, używając umiejętności rzucania kamieniami i właśnego sprytu. Celem każdej planszy jest wyeliminowanie wszystkich wrogów i zebranie wszystkich kryształków. Download: Download Rozmiar pliku: 1.07 MB Autorzy: Programowanie: Donway Fabuła: Donway Grafika: Donway Muzyka: Donway Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dlaczego screeny nie są z aktualnej wersji? Grafika jest do bani, ale bohater jest słitaśny, a rozwalone potworki XO wymiatają. Powinienem dać pałkę bo nic tu nie ma. Ale dam 2 bo coś jednak sprawiło że przymusiłem się do przejścia tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Gra kiepska, ale z pewnością więcej w niej akcji niż w niedawno wydanym Warfrogu :) Zagram w pełną wersję jak wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) zgadzam się z przedmówcami gra nie powala na kolana, ale nie poddawaj się rób gry dalej, kiedyś coś fajnego wyjdzie :P , na moje to grafa do poprawy koniecznie!!! (chociaż ten przycisk start to fajny jest) nie umiem przeskoczyć tych kolesiów na początku, dla mnie za trudno więc za dużo nie pograłem 5 prób i się zniechęciłem :P edit. 1 @dół :P he he teraz to w to się gra lepiej :P dzx Platyna a ja się dziwiłem po co są te białe kropki :P edit 2 Udało mi się zabić 2 jednym kamieniem :P Dodaj animacje bo gra taka smutna.. :( i ma error :P Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Mimek @Down i bardzo duża ilość emotikon. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Przeskoczyć? Spacją bierzesz i rzucasz kamieniem. Tylko ten typ nie podał sterowania i sam musiałem do tego dochodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To jest demo : p zrobię full wersję i będzie all napisane : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udało mi się zabić 2 jednym kamieniem tongue2.gif Combo! Ja 3 zabitych jednym kamieniem miałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Już grafe zmieniłem ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To sie pochwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 nic ciekawego. brzydkie, nudne i wolne. level design ssie. 5/10 ale bohater jest słitaśny, jakim cudem biała kula do kręgli jest "sŁiTaŚnA". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To sie pochwal. w pełnej wersji będzie już wszystko lepsze i wtedy się pochwale ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Skoro da sie wielu jednym kamieniem dorób animacje combo+ jaki dźwięk. E: Też 3! A i 4 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 albo zrób jeden super kamień co będzie jak bomba atomowa i rozdupczy te Alpy co masz na obrazku!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nie grałeś w to nawet -_-. Nie ma jush alp. Teraz jesteś w zuym piekle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Poświęć więcej czasu, włóż więcej wysiłku w grafikę (siłtaśny xDD) a nie po prostu kółka z painta :) dam 2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nie grałeś w to nawet sleep.gif. Nie ma jush alp. Teraz jesteś w zuym piekle Grałem w to, mi chodziło o te alpy co dał na obrazkach donway ! Oprócz lepszej grafy przyda się lepszy przeciwnik bo ten co jest teraz to nieruchoma tarcza :) bo jak poprawisz samą grafikę to za dużo nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ZObaczy do zapowiedzi, tam masz zmiany drobne. A i polecam autorowi dema wrzucić zaktualizowane screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi