pan123 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Który z nich ma większe możliwości: Gml Czy biblioteka Allegro?? I w którym lepiej jest pisać gry? Zaczynam podejrzewać, że ty te byki robisz celowo. Poprawione. Platyna Ej!! Ja pierwszy poprawiłem wiec sory ale platyna nie kłam że ty to poprawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 któryZ nich ma większe możliwościGml CzyBiblioteka allegro?? I w kturym lepiej jest pisać gry? Polecam wpierw przestudiować słownik j.polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Aleks, zbanuje i to konto jeśli znowu zobaczę że się błaźnisz. Drugi raz nie będę ostrzegał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Sory psichiX ale ja odrazu poprawiłem błędy Edit: jak możecie to odpisujcie już do tematu plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Skoro poprawiłeś je od razu to czemu nie mogłeś tego zrobić przed wysłaniem? Widać poprawialiśmy jednocześnie. Tak czy siak niech mi się to więcej nie powtórzy. Nie wyskakuj mi tu z osądzeniami o kłamstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Allegro lepsze (jak dla mnie) dlaczego?? bo mogę używać C++ i nie muszę płacić :P ale gml też jest fajny i idzie w nim zrobić super gry, co niejednokrotnie udowodnili liczni użytkownicy www.gmclan.org :P Edit 1. możliwości w 90% zależą od twoich umiejętności :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Oba mają takie same możliwości, z użyciem innych bibliotek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ciężko porównywać bibliotekę graficzną, do języka skryptowego ;x . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Posty nic nie wnoszące do tematu usunięto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi