ComeX Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Co żądam: Podajecie mi mail i imię ja na mail wysylam wiad. wy klikacie zakładacie konto i w imieniu podczaj rejestracji piszecie takie jak tu podacie. stronka na pewno się spodoba Co w zamian: klikanie w obojętnie jaki link lub rejestracja z polecającym itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ja żądam abyś umarł, najlepiej poprzez spalenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 W zamian za samobójstwo możemy ci napisać komentarz w profilu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja chcę cukierki za rejestrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak mnie przenocujesz w Lublinie to może kliknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 W zamian za wymian mogę przyżądać wielomian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi