Harv Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ostatnio zabrałem się za tworzenie stron ( no nie tak ostatnio :p ), znam html / css na poziomie bardzo dobrym, php średnio a js się dopiero uczę. Jednak co z tego, skoro nie umiem zrobić oryginalnego, ładnego stylu. Kilka osób mi radziło żebym ćwiczył i ćwiczył, ale nic co zrobiłem do tej pory nie było ani oryginalne ani ładne. Proszę o jakiś tutorial czy porady z waszej strony. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Rób dalej! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 To na kij się pytasz? Oddpowiadam Ci abyś dalej ćwiczył. OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jeżeli chodzi o sam CSS, to wystarczy przelecieć jakąkolwiek stronę, zajrzeć w źródło i skopiować sobie style :) Jeżeli jednak chodzi tez o grafikę, no to fotoszop i dużo, dużo praktyki i ćwiczeń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Tutaj masz o CSS wszystko co się powinno wiedzieć :) klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Napisałem przecież że znam CSS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 W empiku widziałem na własne oczy i nawet mi się spodobała, gdyby nie cena (papier jest gładki i śliski, kolorowa) http://www.empik.com/artystyczne-projektow...ka,prod440371,p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A można wiedzieć jaka cena? Książka mnie zainteresowała i to bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 z 7 dych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi