HrabiaDrako Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Tytuł: Little Star Wars:revenge of the sith. Gatunek: platformówka Opis: Gra będzie opisywać film Gwiezdne Wojny część 3 zemsta sithów. Na początku rozgrywki wybieramy czy mamy grać Anakinem Skywalkerem czy Obi-Wanem Kenobim co później zaświadczy o odmiennych misjach i częściowo postaciach ponieważ np. jak wybieramy obi-wana to kilka misji potem gramy Mistrzem Yodą. Styl graficzny jak widać będzie wzorowany na znanej bijatyce Little Fighter 2. Narazie to tyle,newsy będę dodawał na bieżąco na mojej stronie więc zapraszam zainteresowanych na www.drako.dbv.pl/news.php Myślę że gra powinna wyjść maximum pod koniec września. Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja(na podstawie filmu) Grafika: Ja Muzyka: Wujek w google Screeny: Oto kilka postaci bo nie ma się narazie ch chwalić innymi screenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Po co zapowiadac, jak nawet sie za to nie wziales, lecz tylko wymysliles i nabazgrales kilka pierdolek? 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Styl graficzny jak widać będzie wzorowany na znanej bijatyce Little Fighter 2. No to musisz jeszczę trochę popracować bo te co najwyżej mają perspektywę jak w LF2. Myślę że gra powinna wyjść maximum pod koniec września. 2010. Nie wierze, że skończysz w 1,5 miesiąca, chyba, że lepsze demko. Jak Poxi 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Hoho wysokie noty. więc nie wymyśliłem tak poprostu bo pracuje nad tym od dłuższego czasu.Dodałem teraz zapowiedź bo zdążę do końca września.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 więc nie wymyśliłem tak poprostu bo pracuje nad tym od dłuższego czasu. No więc jak pracujesz od dłuższego czasu to jednak coś zrobiłeś tak? Oto kilka postaci bo nie ma się narazie ch chwalić innymi screenami. No więc jak w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zawsze lubiłem oglądać gwiezdne wojny, to były czasy... Mam nadzieję że wyjdzie z tego coś fajnego, postacie są na 3/5, mają trochę klimatu, ale nie są doskonałe, na razie nie oceniam bo za mało pokazałeś. Jak chcesz żebym ci trochę pomagał to możesz napisać na gg: 11954326, mogę ci pomóc ze względu na to że dopiero się uczysz i lubię gwiezdne wojny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ZeroXbot słuchaj To że wstawiłem narazie tylko tyle to nie znaczy że nic nie zrobiłem,Trochę już zmajstrowałem i dodam wieczorem więcej screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ale powinienes dac jakies DOWODY ze zrobiles cos innego od postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 "Muzyka: Wujek w google" To jest tam jakiś inny wujek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dodam wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to mogłeś wieczorem założyć temat dopiero ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 1/5 kolejna kopia czegoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Skoro tak przeszkadzają ci "kopie", to wymyśl coś NAPRAWDĘ oreginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Wymyslilem i to pelno :) Wiec STFU . Nie potrafisz wymyslec niczego oryginalnego to nie rob gry...lol nawet sam przyznales ze styl graficzny zerzneles z LF2 .... i okej , rob sobie gre w uniwersum gwiezdnych wojen ale dlaczego super eksploatowane Zemsty Sithow Oo .... Huh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 O boże po co ja dawałem zapowiedź bym sobie gre zrobił i dodał pełną wersje wkońcu i nie słuchał tych (niektórych) żałosnych komętaży.Jak jest jakiś admin to proszę o zamknięcie albo usunięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Temat mozesz zamknac sam, i tak, nie bylo po co otwierac zapowiedzi aby sluchac komĘtaży.... komENtaze nie sa zalosne, lecz szczere otco : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Macie cieszcie sie,jak kogoś interesuje to znajdziecie zapowiedzi na stronce mojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Czy Niedługo wyjdzie Little Star Wars,niebawem szczegóły. to te zapowiedzi bo w dziale 'zapowiedzi i plany' jest to co już pokazałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zobacz na forum,tam jest coś więcej,poza tym wstawiam grafę do silnika i dodam normalne screeny niedługo. PS: postanowiłem otworzyć temat bo czekam na inne opinie również:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No super, teraz możemy wejść na twoje forum, zobaczyć "zapowiedź" TAM, a potem wrócić TU i skomentować? Zresztą i tak nie ma co, bo nic o projekcie nie wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Hmm Więc na początku będzie wybór postaci Anakin\Obi-Wan co zadecyduje o misjach,postaciach i zakończeniu.Będziemy również odwzorowana bitwa powietrzna nad Coruscant,Walka z Dooku na miecze świetlne,Rozkaz 66 i 2 zakończenia,kanoniczne i specjalne,wymyślone przeze mnie. Większość postaci będzie miała możliwoćś korzystania z mocy,poza tym moce specjalne dla różnych postaci np. Anakin będzie dusił itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 [...] komENtaze nie sa zalosne, lecz szczere otco : ) KomentaRZe 'mistrzu' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dziwne, sprawdzalem mozilla, i mi mowilo ze KomentaZ. Teraz mam agnielska i nie potwierdze : / Co do gry, ciekawe ja kte walki beda wygladac lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Pierwszy screen,narazie bez efektów wybuchów i latających statków wkoło,poza tym część grafiki do zmiany:P Ale chcieliście screeny i proszę,Screen Bitwy nad Coruscant Misja 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ja tam będę czekał :P :D dam tak za ten jeden screen 3/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie lubię stylistyki i tego całego uniwersum Star Wars, ale grę chętnie zobaczę. Chociaż nie sądzę by wyszło Ci coś fajnego jeśli mieszasz latanie top-down z bitwami a'la Little Fighter. lepiej skupić się na jednym aspekcie i zrobić go dobrze. dam tak za ten jeden screen 3/5 na zachętę. Nie rozumiem po jaką cholerę dawać oceny zapowiedziom. Chyba że dla kontrastu z produktem właściwym. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Powiem tak,Ocen za zapowiedzi też nierozumiem:P a co do łączenia 2 gatunków to powiem inaczej,Jakbym zrobił platformówkę w stylu mario,postacie podobne,świat itp to by wszyscy mówili że to już było natomiast jakbym zmiksował to Mario z np shooterem czyli koleś z platformówki z bronią i dodał jakieś inne pierdoły nie pasujące do tego to by wyszło coś NOWEGO,i o to mi chodzi właśnie:-) Mam nadzieje że ktoś coś z tego zrozumiał,bo ja średnio:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Wszyscy by lepiej zrozumieli, gdybyś używał poprawnej interpunkcji :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Może i tak:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Przynajmniej grafa twoja, za to plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi