ussnimitz Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jeśli ktoś grał w commandos to wie o co chodzi wiem był taki temat ale nie da się już ściągnąć tego przykładu więc proszę o celowanie takie jak u snajpera w tej grze. Celownik po prostu przybliżał jak lupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Regulamin 8. Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie sprawdź, czy nie pojawiło się ono już na forum, w FAQ lub czy nie ma odpowiedniego artykułu/przykładu na stronie. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...wnik+snajperski Opcja szukaj się kłania :) 2 minuty chyba możesz poświęcić, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Tyle że w tym temacie taki przykład dał Tymon, który ostatnio wyczyścił swój uploader. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja to chyba mam na kompie gdzieś w przykładach, poszukam. PS: uss, od kiedy to boHaterowie pisze się przez "CH"? EDIT: A jednak nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Bardzo proszę jakby ktoś miał ten przykład bo jest mi bardzo potrzebny. czy mógłby mi ktoś podać kod na powiększanie??? Bardzo bym prosił jak by ktoś mógł wykonać taki przykład lub podać kod jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi