szpaq99 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Przerobi mi ktoś te góry aby były ładniejsze, bo mi nie wychodzą. A może ktoś zrobi nowe w tym samym rozmiarze /?_|_?\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Yyyy... ktore góry? Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Czy ja jestem ciemny, czy nie ma tu żadnych szczegółów?? OK, zorientowalem sie juz sam. Gościu podaj szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Sorka zamotałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Domyślając sie, że to jest pixelart powiem Ci, że będzie przy tym troche roboty. Ogólnie moge Ci powiedziec, że krzaki zrób bardziej lisciaste (rób takie plamki z przejściem w ciemniejsze), a góry poszarp, bo są strasznie gładkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zeroxobot może byś spróbował. PROSZĘ A może zrobił by ktoś to tak kreskówkowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Aktualnie robię przykład do GMa więc musisz poczekać, ale później... zawsze doświadczenie wzrośnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dziękuje mistrzu D: XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi