szpaq99 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Cze Znacie jakieś gierki o tej tematyce ? Mogą być płatne, freeware. Aby były o tej tematyce..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Chyba najfajniejszy jest 'MUGEN', ja mam wersje 2007 a skoro tak sa oznaczane, to nowsze i tez sie znajda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Kiedys miałem kilka gierek z DB na gameboya, a z komputerowych to maniacy grają chyba w ESF i BFP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Najlepsza wersja mugena czysta , i sam sobie dograj to co Ci sie podoba.. ew. jeszcze lepiej jakas przerobka lf2 w klimatach DB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja polecam Bid For Power. Genialna sprawa, szczególnie jak się gra z kumplami na multi ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Czy ja wiem mi to przypomina poziomem jak te wszystkie mody typu warcraft w CSie :P czyli takie niedopracowane .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja polecam Bid For Power. Genialna sprawa, szczególnie jak się gra z kumplami na multi ;p . A w ESF'a grałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Cze Znacie jakieś gierki o tej tematyce ? Mogą być płatne, freeware. Aby były o tej tematyce..... WIKIPEDIA CIĘ KOCHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A w ESF'a grałeś ? Grałem, ale wolę jednak Bid For Power ;p . Czy ja wiem mi to przypomina poziomem jak te wszystkie mody typu warcraft w CSie czyli takie niedopracowane .. Zacznijmy od tego, że po pierwsze - z warcraftem to nie ma nic wspólnego. Po drugie - nie ma to z CS nic wspólnego (w końcu to mod Quake 3, a CS jest na silniku GoldSrc (przerobiony silnik Quake 1, który spokojnie konkuruje z silnikiem Quake 3)). Po trzecie - nie ma to nic wspólnego z modami WC3 dla CS, które ssają krótko mówiąc. Po czwarte - ta gra nie jest niedopracowana. Zagraj, potem oceniaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 hehe ten Bid for Power dla mnie za ciężki był. : O Ale fajne toto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zacznijmy od tego, że po pierwsze - z warcraftem to nie ma nic wspólnego. Po drugie - nie ma to z CS nic wspólnego (w końcu to mod Quake 3, a CS jest na silniku GoldSrc (przerobiony silnik Quake 1, który spokojnie konkuruje z silnikiem Quake 3)). Po trzecie - nie ma to nic wspólnego z modami WC3 dla CS, które ssają krótko mówiąc. Po czwarte - ta gra nie jest niedopracowana. Zagraj, potem oceniaj. mi się wydaje, że to "warcraft w CS" to tylko porówanie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Jest niedopracowana , gralem...stad te porownanie . Wiesz moze dla Ciebie jest normalnym najpierw oceniac a potem grac ;D no ale niektorzy wola inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ale te mody warcraft do CS jakiś tam sens mają. Inna sprawa, że Bid For Power w Q3 zmienia o wiele więcej niż mod WC dla CS. Zresztą, gdzie ja napisałem, że dla mnie normalnym jest najpierw oceniać a potem grać?! Po Twoim genialnym porównaniu stwierdziłem, że pewnie nigdy tej gry na oczy nawet nie widziałeś, skoro mod dodający system leveli i expa do strzelanki, porównujesz do całkowitej konwersji Quake 3 w grę w realiach DB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Dragon Ball Legend server tibii przerobiony na dragon balla przyjemnie się tam gra (zaraz pewnie mnie skrytykujecie że tibia to gnój ja wiem ale dragon ball legend to nie tibia to tylko serwer tibii) jak lubisz takie klimaty to pograj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mod Warcrafta tez to dodaje :) do CS . Wogole gra sie sztucznie,widac ze to przerobka innej gry :< ..dla mnie w tej grze to tylko grafika jest spoko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tylko, że Bid For Power ma tyle wspólnego z Quake, że jest na jego silniku i go wymaga, nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi